Publikováno Září 18, 201212 r Ahoj, mám v autě hrozný rádio od blaupunktu (neoriginál) - špatně chytá signál, nehraje dobře a vypadá příšerně - takže ho chci vyměnit. Chtěl bych asi něco "škodováckýho" a když jsem prolézal net, našel jsem rádio "SWING" http://www.svspraha.cz/fotky7960/fotos/_vyr_381swing.JPG Myslíte, že by byl problém ho dostat do našeho superba I?.. A případně bych Vás chtěl poprosit o nějaké doporučení na autorádio co nebude kazit interiér bude nejlépe od škoda, VW..?! Díky moc, za názory
Září 18, 201212 r Nedas to tam. Do Supa I. pouze Symphony, DX a Rhapsody. Kdyby tam slo tohle, tak to tady mame snad vsichni.
Září 18, 201212 r Autor .. no.. to je asi pravda, to mi taky mohlo dojít, že když ho nikdo nemá... OK tak dík alespoň za ty tipy, něco z těch tří modelů snad seženu/vyberu..
Září 18, 201212 r Nejjednoduší pro tebe by bylo sehnat toto rádio montovalo se do octavii i do superba http://aukro.cz/autoradio-skoda-symphony-i2625581622.html no a taky se dá sehnat, že umí MP3 a pokud máš MF volant a maxíka tak to jde nakodovat aby to chodilo s rádiem, ale zase je v tomhle problém že auta a rádia byla propojena buď tkzv. Canem, nebo třídrátem....taže to je potřeba dodržet aby auto bylo ku příkladu canové a rádio také. No DX je navi oproti symphony je dvoudinová... vypadá pěkně, ale není to jen o tom sehnat monitor, jsou tam potřeba dosehnat i jiné věci aby vše fungovalo.... , ale o všem se zde dá dočíst. A rhapsody je taky dvodinové a tam by neměl být problém.... Hodně štěstí
Září 18, 201212 r Autor Jj diky moc. Ja zase uplny amater co se tohodle tyce snad nejsem, jen jsem doposud mel jen francouzska auta a se superbem se zatim seznamuji o symphony jsem si hodne precetl, rhapsody ma pritel me mamky taky v superbu, a o dx ani asi moc neuvazuji (mam navigon na iphonu a myslim ze je to mozna lepsi)… jen jsem se potreboval zeptat jestli jsou jeste jine alternativy kdyz uz to radio budu kupovat… diky za vycerpavajici odpoved a treba jsem i timhle topicem nekomu pomohl komu tahle ot. Vrtala taky hlavou;))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.