kerpof Vloženo 26. Září 2012 Vloženo 26. Září 2012 Mám takový trochu zbytečný dotaz - jeden kamarád mi tvrdí, že mu kdysi u fábie SDI rupnul klínový (drážkový) řemen a že mu okamžitě přestal jít posilovač. Mě se to moc nezdá, protože žiju v tom, že všechny fábie mají čerpadlo posilovače elektrické. A navíc jednu fábii SDI doma máme (2004) a asi před rokem nám taky prasknul řemen. Auto sice přestalo dobíjet, přestala jít klima, ale posilovač pořád posiloval. Jak to tedy je? Dávaly se do fábií jenom elektrická čerpadla serva, nebo i ty poháněné řemenem (jako např v oktávii 1)? Citovat
Jiri92 Vloženo 26. Září 2012 Vloženo 26. Září 2012 Do Fabii se davaly jen elektrohydralicky nezavisly na klinovym remenu Citovat
VAG BoBo Vloženo 26. Září 2012 Vloženo 26. Září 2012 Slabá baterka, ruply řemen, tudíž altik bez proudu = servo nefunguje, protože nemá šťávu. Citovat
Wittmann Vloženo 27. Září 2012 Vloženo 27. Září 2012 no teoreticky to možné je, protože servo má odběr jako kráva Citovat
kibi Vloženo 28. Září 2012 Vloženo 28. Září 2012 je to i dost prakticky možné, protože když není šťáva, servo se odporoučí mezi prvníma...stačí slabá baterka, budíky svítí jak vánoční stromek a servo chvilkama jde - nejde Citovat
ivomb Vloženo 3. Listopad 2012 Vloženo 3. Listopad 2012 na výpadek serva stačí i pokles dobíjení (z vlastní skušenosti) Citovat
Mirek 835 Vloženo 3. Listopad 2012 Vloženo 3. Listopad 2012 Taky mám skušenost,jak je slabá baterie, budíky všemožně svítí a servo jede-nejede. Dal jsem novou baterii vše zhaslo a po broblému. Citovat
modrafelda96 Vloženo 5. leden 2013 Vloženo 5. leden 2013 táta má Fabii 1,4 MPi, rok 2001 a kromě řemenice alternátoru, vodní pumpy, klikové hřídele a napínací kladky řemen pohání ještě jednu řemenici, může to být řemenice od servočerpadla nebo ne? Klimu to nemá, takže mě napadá jen to servočerpadlo. Je to tak? Citovat
libero Vloženo 5. leden 2013 Vloženo 5. leden 2013 neni... u FI 1,4 MPi nie je servo poháňané klinovým remeňom... Citovat
modrafelda96 Vloženo 5. leden 2013 Vloženo 5. leden 2013 bylo u některých motorizací Fabie I nebo II servo poháněné klínovým řemenem nebo u žádných? Citovat
modrafelda96 Vloženo 5. leden 2013 Vloženo 5. leden 2013 takže posledním autem, které mělo servo poháněné klínovým řemenem byla Felicie, ta měla asi ještě mechanické servo Citovat
Pepa007 Vloženo 6. leden 2013 Vloženo 6. leden 2013 Octavia I taky řemenem. Ale FAbie všechny elektrohydraulika. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.