Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

samozřejmě že něco řeknou, na STK neprojdeš....jedině držák, který upevňuje u vybraných aut rezervu, musí být naležato a připevněn dvěma šrouby....tak je to zaneseno na MD a scgváleno škodovko, vše ostatní je nepřípustné, dokonce je na to i certifikát a barierová zkouška přímo ve škodovce...Paule, to vyjádrění škodovky máme někde na firmě...přímo která auta od škodovky mají mít držák rezervy a které nemusí...

ok dik za info, pujcim si sadu na lepeni az pujdu na stk..

jak mám umístěné rezervy (ať už room nebo fábule) tu už bylo, tedy obě vpravo nastojáka, přichyceny popruhy. Fábule STK 3x, room 2x a to jezdím na STK, kde to berou hodně přísně (jen tak namátkově ... zkouší vám někde pásy, jestli zasekávají, zkouší vám ostřikovač oken???...) a ani na jedné jsem problém s uchycením rezervy neměl.

samozřejmě že něco řeknou, na STK neprojdeš....jedině držák, který upevňuje u vybraných aut rezervu, musí být naležato a připevněn dvěma šrouby....tak je to zaneseno na MD a scgváleno škodovko, vše ostatní je nepřípustné, dokonce je na to i certifikát a barierová zkouška přímo ve škodovce...Paule, to vyjádrění škodovky máme někde na firmě...přímo která auta od škodovky mají mít držák rezervy a které nemusí...

Karle, jezdim a jdu na STK s tímto vědomím. Musíš ale uznat, že toto uchycení je mnohem praktičtější.

Nikomu zde svoje řešení nenutím, rozjela se jen 2 roky stará diskuse, já jsem jen konkrétně reagoval na vznesené dotazy. 

Můžeš prosím dát k dispozici naskenované vyjádření ŠKODA?

Upraveno od Rozsta

já také svoje nikomu nevnucuji, jen jsem konstatoval, že jsem s ním prošel několikerou kontrolou STK. Bohužel na roomovi bych tvoje řešení Rosťo mít nemohl a na Fábii to už teď nemá cenu :kol-28:

• 4 týdny později...

ok dik za info, pujcim si sadu na lepeni az pujdu na stk..

Správne by si mal mať len tú ŠKODOVÁCKU.

Ale mám podnikateľský zámer: Kúpiť si jednu a požičiavať ju záujemcom o STK... :-D

Ja som vozil rezervu hodenú v kufri a nikdy to nikomu na STK nevadilo (stejne som nemal zdvihák- ohol som ho pri zdíhaní auta na ľade). A policajti na to asi kašlú. A teraz mám neoriginálnu lepiacu sadu.

• 2 týdny později...

Mně při přestavbě navařili na kraji kufru závit. Rezerva je naležato v rohu kufru a je přes díru v disku k tomu závitu přisroubovaná. Když jsem přijel na STK, technik šel hned do kufru, chtěl hýbnout jednou, nic, pak zkusil podruhé, nic  .. tak se zeptal, kde mi dělali přestavbu a pochválil to.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.