Srpen 20, 201411 r samozřejmě že něco řeknou, na STK neprojdeš....jedině držák, který upevňuje u vybraných aut rezervu, musí být naležato a připevněn dvěma šrouby....tak je to zaneseno na MD a scgváleno škodovko, vše ostatní je nepřípustné, dokonce je na to i certifikát a barierová zkouška přímo ve škodovce...Paule, to vyjádrění škodovky máme někde na firmě...přímo která auta od škodovky mají mít držák rezervy a které nemusí...
Srpen 20, 201411 r jak mám umístěné rezervy (ať už room nebo fábule) tu už bylo, tedy obě vpravo nastojáka, přichyceny popruhy. Fábule STK 3x, room 2x a to jezdím na STK, kde to berou hodně přísně (jen tak namátkově ... zkouší vám někde pásy, jestli zasekávají, zkouší vám ostřikovač oken???...) a ani na jedné jsem problém s uchycením rezervy neměl.
Srpen 20, 201411 r samozřejmě že něco řeknou, na STK neprojdeš....jedině držák, který upevňuje u vybraných aut rezervu, musí být naležato a připevněn dvěma šrouby....tak je to zaneseno na MD a scgváleno škodovko, vše ostatní je nepřípustné, dokonce je na to i certifikát a barierová zkouška přímo ve škodovce...Paule, to vyjádrění škodovky máme někde na firmě...přímo která auta od škodovky mají mít držák rezervy a které nemusí... Karle, jezdim a jdu na STK s tímto vědomím. Musíš ale uznat, že toto uchycení je mnohem praktičtější. Nikomu zde svoje řešení nenutím, rozjela se jen 2 roky stará diskuse, já jsem jen konkrétně reagoval na vznesené dotazy. Můžeš prosím dát k dispozici naskenované vyjádření ŠKODA? Upraveno Srpen 20, 201411 r od Rozsta
Srpen 21, 201411 r já také svoje nikomu nevnucuji, jen jsem konstatoval, že jsem s ním prošel několikerou kontrolou STK. Bohužel na roomovi bych tvoje řešení Rosťo mít nemohl a na Fábii to už teď nemá cenu
Září 17, 201410 r ok dik za info, pujcim si sadu na lepeni az pujdu na stk.. Správne by si mal mať len tú ŠKODOVÁCKU. Ale mám podnikateľský zámer: Kúpiť si jednu a požičiavať ju záujemcom o STK... :-D
Září 17, 201410 r Ja som vozil rezervu hodenú v kufri a nikdy to nikomu na STK nevadilo (stejne som nemal zdvihák- ohol som ho pri zdíhaní auta na ľade). A policajti na to asi kašlú. A teraz mám neoriginálnu lepiacu sadu.
Září 26, 201410 r Mně při přestavbě navařili na kraji kufru závit. Rezerva je naležato v rohu kufru a je přes díru v disku k tomu závitu přisroubovaná. Když jsem přijel na STK, technik šel hned do kufru, chtěl hýbnout jednou, nic, pak zkusil podruhé, nic .. tak se zeptal, kde mi dělali přestavbu a pochválil to.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.