Přejít na obsah

smula na aute


Wranic

Doporučené příspěvky

vzhledem k tomu, že na chalupě parkuji pod smrky a modříny, tak mám se smůlou velmi bohaté zkušenosti - používám ředidlo S 6006 - barvu nezničí, zároveň se tak rychle neodpaří jako benzín, takže rozpuštěná pryskyřice se dá zcela setřít a nezanechává slabý film

Editováno: , autor: Wittmann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Jak odstraňujete už úplně zaschlou smůlu (pryskyřici), technický benzín, ředidlo S6006 jsem zkoušel - bez výsledku. S6006 celkem funguje, ale smůla musí být alespoň trochu měkká. Mám hlavně na střeše skvrny od smůly, které jsou totálně zaschlé, čím odstranit ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten fén se mě moc nelíbil, takže jsem zkusil pohledat i jinde, než na tomhle fóru. Tam radili různé způsoby od sádla, terpentýnu, lihu až po "písek na nádobí" (to si nedělám srandu - tuhle metodu mě radil jeden prodavač autokosmetiky). Protože jsem zrovna ty první tři věci neměl zrovna po ruce a písek jsem tedy odmítl, vzal jsem IZOPROPYLALKOHOL, který jsem zrovna měl a povedlo se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...