Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Octavia II 1,9 TDI 77kw vag hlasí chybu 16706 snímač otáček, včera jsem měl auto u známeho mechanika jelikož mi auto 2x nechtělo chytnout , vždy mi svítila diagnostika a blikalo žhavení, po napíchnutí na diagnostiku napsalo chybu snimač otáček motoru, tak jsme se rozhodli čidlo vyměnit , po zvednutí auta na zvedák jsme zjistili že čidlo je tak dobře schované že by musela ven převodovka tak jseme zavolali do Škoda auto zeptali se co by s tím mohlo byt nebo jak jinak to udělat a bylo nám řečeno že to asi v čidle nebude že to bude nějaký kabelový svazek a že je nutné proměřit kde se to ztrácí nevíte někdo co se kde mohlo stát nebo kde co mám vyměnit nebo zkouknout abych závadu odstranil -ještě jedna věc je zajímavé že to vždy udělá když je to teplé za studena to nedělá a startuje uplně v pohodě, a když to udělá napíchne se smaže chybové hlášení tak pak startuje taky v pohodě

děkuji všem

Upraveno od Bebesek

• 2 týdny později...

Čidlo jde vytáhnout i bez demontáže převodovky. Chce to jen šikovnost a štěstí, že zrovna šroubek čidla není nějak poškozený a přirezlý. Je třeba proměřit vodiče k čidlu, může to být někde načlé. To znamená, rozmotat trocha svazky. Není to zase tak neobvyklá závada, občas se tak děje, že i čidlo odejde....

• 10 měsíců později...

tak to asi budem mít podobnou závadu, jak jsi jí vyřešil??

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.