Josef Matůš Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Zdravím Vás, mám jistý velký problém s mojí milou Octavií (rv. 2003, 1.9TDi 66kw). Dneska ráno jsem normálně nastartoval, ujel bez problémů cca dva kilometry a potom mi začaly padat ručičky na všech budících plus začali blikat všechny ukazatele (tj. pásy, stav oleje, žhavení atd atd.), nicméně jízdní vlastnosti mi to jinak neovlivnilo, takže jsem dojel domů... A tady nastal další problém - když jsem zkusil nastartovat po odstavení auta, tak se mi to sice povedlo, ale octavia vteřinu nato chcípla. A bylo to rozhodně nastartované, nebyl to jen nějaký škyt motoru... A při opakovaných pokusech to samé...(pozn.: při startovaní mi svítí pouze kontrolka baterky, žádné žhavení, ani jiné...) Teoreticky by to mohlo být slabou baterkou (právě ji nabíjím), ale říkám si, že bych snad nemohl ani nastartovat, nebo ne? Co jiného to může být, kromě baterky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 S téma budikama nevím, ale kdyz by ti svítilo svetilko auta klice, tak to startování a chcipnuti dela immobilizer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Vyřeš padající budíky, blikající a nesvítíci kontrolky a vyřešíš to chcípání. V budíkách je část imobilizéru, až ty budou v pořádku bude OK i immo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Matůš Vloženo 9. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Vyřeš padající budíky, blikající a nesvítíci kontrolky... Co je obvykle nejčastější příčinou, neví někdo prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Zkus hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Matůš Vloženo 9. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Jak jsem si tak pročítal topicy, tak se ten problém vyskytuje pouze u rv do faceliftu? Pokud ano, mělo by v mém připadě jít o něco jiného než o běžnou závadu, kterou opravují všichni ti kutilové tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.