pusher... Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Mno, mne ted clovek z autorizaku tvrdil, ze airbag ze 4R volantu do 3R dat nepujde. Tzn. clovek buy musel koupit volant 3R + airbag, cena 12tisic. Kdyz jsem se ho ptal na to kolik by stala vymena na 3R volant s multifunkcnim ovladanim na volantu, tak by se musel aprikoupit jeste jina ridici jednotka, natahat kabelaz, atd. cena nekde 25-30tis. WTF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 S airbagem ti pěkně kecá. Je společný pro všechny škodovky s novým designem volantů a je jedno jestli 3R nebo 4R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 no mne se to zda dost divny, protoze ten prostor na airbag vypada u obou 4R i 3R uplne stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Jj. Ty volanty jsou naprosto shodny. Akorat z jednoho je vytazene jen jedo rameno a z druheho dve:-) A oboji je az pod zakrytovanim. Takze je to vsechno zamenitelny. V tomhle pripade jsou uspory ku prospechu. Je levnejsi vyrabet jeden typ airbagu a bouchat ho do vsech modelu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 mne se to taky líbí nicmene na druhou stranu je to asi zbytečný...tím kolem budu kroutit uplne stejne...jen by to lip vypadalo..no a? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 (editace) jasny no, bylo by to zejmena pro potechu oka, ale nerikam, ze mi ten 4R mr2013 volant nejak vadi, to vubec.... Editováno: 13. leden 2014, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Měl jsem v autě O2 FL čtyřramínko v kůži, teď jsem si tam dal 3r s perfo a musím říct, že rozdíl markantní minimálně 50 koní pod kapotou to přidalo a jak to auto najednou drží v zatáčkách! 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 (editace) Jasne ze jde o efekt. To jde ale ve vetsine pripadu kdyz si auto nejak upravujes. S kazdym autem se da jezdit tak jak bylo vyrobeny... To je otazka priorit Editováno: 13. leden 2014, autor: vlakras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 nema nekdo moznost nakouknout do ETky a poslat mi prosim cislo toho airbagu jak pro MR2013 4R, tak pro 2014 3R? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 5E0 880 201 1QB pro obyčejný volant a pro CIT, FAB, FABI, OCT, RAP, RAPI, RO a YET; 5JA 880 201D 1QB pro volanty s mutifunkcí a pro FAB, FABI, RAP, RAPI, RO. Není rozdíl mezi 4R a 3R volant a ani pro modelové roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Jasny a v servisu poznaji hovno. Tech zmen je tolik ze by museli mit nafukovaci hlavu. Zkoumat to budou az tehdy pokud by si reklamoval z nejakyho duvodu primo volant nebo tak. Vsak tam vi vetsinou hovno a kdyz se na neco primo nezameri a nepodivaji do PC tak nevi ani jak se jmenuje jejich mama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Presne tak, nevi vubec nic. Navic je to original dil a kdyby se ptali, tak sis ho nechal namontovat v jinem servisu. To je jakoby ti neuznali reklamaci na buh vi co proto, ze sis koupil jiny origo kola, nez tam byly z vyroby. Jen ten volant nesmi sundat a pidit se, odkud je. To by taky mohli dojit k tomu, ze je z kradeneho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Jak sem psal vyse, do toho volantu pujdu. Jen to nebude hned ted. Ale pak se ozvu a ve svem vlakne dam fotky. Ted premyslim jeste nad jinou veci do interieru. Ale to se teprve uvidi jestli se do toho pustim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Pytle jsou stejné na 3r a 4r jen je rozdíl zda máš MF nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.