Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Mno, mne ted clovek z autorizaku tvrdil, ze airbag ze 4R volantu do 3R dat nepujde. Tzn. clovek buy musel koupit volant 3R + airbag, cena 12tisic.

Kdyz jsem se ho ptal na to kolik by stala vymena na 3R volant s multifunkcnim ovladanim na volantu, tak by se musel aprikoupit jeste jina ridici jednotka, natahat kabelaz, atd. cena nekde 25-30tis.

WTF

S airbagem ti pěkně kecá. Je společný pro všechny škodovky s novým designem volantů a je jedno jestli 3R nebo 4R.

no mne se to zda dost divny, protoze ten prostor na airbag vypada u obou 4R i 3R uplne stejne.

Jj. Ty volanty jsou naprosto shodny. Akorat z jednoho je vytazene jen jedo rameno a z druheho dve:-) A oboji je az pod zakrytovanim. Takze je to vsechno zamenitelny. V tomhle pripade jsou uspory ku prospechu. Je levnejsi vyrabet jeden typ airbagu a bouchat ho do vsech modelu:-)

mne se to taky líbí nicmene na druhou stranu je to asi zbytečný...tím kolem budu kroutit uplne stejne...jen by to lip vypadalo..no a? :D

jasny no, bylo by to zejmena pro potechu oka, ale nerikam, ze mi ten 4R mr2013 volant nejak vadi, to vubec....

Upraveno od pusher...

Měl jsem v autě O2 FL čtyřramínko v kůži, teď jsem si tam dal 3r s perfo a musím říct, že rozdíl markantní :) minimálně 50 koní pod kapotou to přidalo a jak to auto najednou drží v zatáčkách!

Jasne ze jde o efekt. To jde ale ve vetsine pripadu kdyz si auto nejak upravujes. S kazdym autem se da jezdit tak jak bylo vyrobeny... To je otazka priorit

Upraveno od vlakras

nema nekdo moznost nakouknout do ETky a poslat mi prosim cislo toho airbagu jak pro MR2013 4R, tak pro 2014 3R? diky

5E0 880 201 1QB pro obyčejný volant a pro CIT, FAB, FABI, OCT, RAP, RAPI, RO a YET;

5JA 880 201D 1QB pro volanty s mutifunkcí a pro FAB, FABI, RAP, RAPI, RO.

Není rozdíl mezi 4R a 3R volant a ani pro modelové roky.

Jasny a v servisu poznaji hovno. Tech zmen je tolik ze by museli mit nafukovaci hlavu. Zkoumat to budou az tehdy pokud by si reklamoval z nejakyho duvodu primo volant nebo tak. Vsak tam vi vetsinou hovno a kdyz se na neco primo nezameri a nepodivaji do PC tak nevi ani jak se jmenuje jejich mama.

Presne tak, nevi vubec nic. Navic je to original dil a kdyby se ptali, tak sis ho nechal namontovat v jinem servisu. To je jakoby ti neuznali reklamaci na buh vi co proto, ze sis koupil jiny origo kola, nez tam byly z vyroby.

Jen ten volant nesmi sundat a pidit se, odkud je. To by taky mohli dojit k tomu, ze je z kradeneho auta.

Jak sem psal vyse, do toho volantu pujdu. Jen to nebude hned ted. Ale pak se ozvu a ve svem vlakne dam fotky. Ted premyslim jeste nad jinou veci do interieru. Ale to se teprve uvidi jestli se do toho pustim...

• 9 měsíců později...

Pytle jsou stejné na 3r a 4r

jen je rozdíl zda máš MF nebo ne

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.