Casy Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 to: shadow2410- hlavně tam nedávej vika , přesně tohle mi odešlo po 15 tis. km. Originál by měl být fag, takže min. fag a lepší (jako skf) to: davidspace - magnetický kroužek tam nevadí, ničemu by neměl bránit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mutant Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Zdravim vas. Mel bych dotaz. Chci menit zadni loziska a je tam pod bubnem ta matice pro naboj a nevim, cim to mam povolit. Je to nejakej dvanactihran ci co. Na fotkach na to jdou s metrovou trubkou. Da se to golou, nebo je na to potreba specialni nastroj? A druhy dotaz, na lozisku s nabojem pri koupi pisou pod stejnym cislem 6Q0598611 ze to je pro vozy s i bez ABS, nekde jsem vsak cetl, ze v tom je rozdil. Muzu tento dil pouzit i na bubnove brzdy, nebo tam opravdu nejaky rozdil v pritomnosti ABS cidla je? Moc diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Je tam jen magnetický kroužek pro abs,povolíš to vícehraným ořechem č.34, utažéné je to dost,takže trhák a trubka.U fab.jde ložisko většinou stáhnout rukou,někdy je třeba stahovák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 (editace) Je to mnohohran vel. 30 ( nástavec na golu) u mojo fabie jsem to taky stáhnul rukou, jinak tříramenný stahovák. Mění se celej náboj , dej minimálně Fag, co byla prvovýroba, ať tě nenapadne tam dát třeba čínu ( vydrží 15 tkm ). Ten kroužek , jak píše standavfr, je jen doplněk pro ABS. Já jsem to povolova gola ořech + gola trhák. Editováno: 6. Červen 2014, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mutant Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 (editace) Super. Dekuji Edit: Jeste drobnost, gola je sestihran, ta matka alespon 2x tolik, bude to fungovat? A jeste kdyz to nepujde sundat rukou, tak ten stahovak to je co za vec prosim? Editováno: 6. Červen 2014, autor: mutant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 gola orech je dvanáctihran , takže matka taky, šestihranem to nepujde, myslím si ,ale že to půjde rukou, jinak člověče, když zadáš ten název do prohlížeče t, tak ti vyjede : http://www.bmshop.eu/stahovak-triramenny-3-yt-2511-yato/?gclid=CMu89ZOo5b4CFSEewwodOJAAVQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Ziaden stahovak nepotrebujes ide to rukou. Maticu treba dotiahnut 70Nm a 30stupnov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 presne tak...nikdy som sťahovák nepotreboval 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mutant Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Ok, jeste jednou diky vsem za podnety. Obvolal jsem zname a kdekdo ma 34ku doma, no nicmene 6hran, 12ti hran samosebou ne, jsem zvedavej, kde v ty podelany dire Pardubicich to koupim. Navic, aby se to nepletlo, vsude maj 32 a pak 36... to samy jsem pred x lety resil u stranovych klicu. 13-15-17. No ja potreboval 16tku. Tata nastrojar si rval vlasy, z ty podelany doby ) Casy: diky, ja to zhruba tusil, stahovak jo stahovak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 přinejhorším koupiš lahev plzně a půjčíš si tu 30tku v nějakym servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mutant Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Tak nakonec to byla 32ka orech. Vse v pohode, matka krasne povolit, lozisko uplne lehce sundat rukou, nandat novy, utahnout, dat kolo a za cca 25 min. hotovo. Krasna prace. Diky vsem za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 síce o tej 32ke silno pochybujem,ale dôlezite je,ze to mas hotove .. pisane z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Prosím, kde seženu v Praze nástavec XZN M18. Potřebuju na OII vyměnit ložisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 si v nesprávnej sekcii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja68 Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 chtěl jsem vědět jestli jde měnit jen ložisko a nemusí se měnit celí náboj??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Květen 2015 Sdílet Vloženo 8. Květen 2015 len komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja68 Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 (editace) proč?je k tomu nějaký důvod,nebo je to jen pohodlnost a podpora prodejců prodat jen celek?!!!!! Editováno: 11. Květen 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek - porušuješ tím pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Co řešíš?Prostě se vyrábí jen náboj.Buď rád,že nemáš Renaulta s kotoučema v zadu,tam se to mění komplet ložisko kotouč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 proč?je k tomu nějaký důvod,nebo je to jen pohodlnost a podpora prodejců prodat jen celek?!!!!! toto ti ja nevyriešim ...buď vymeníš,alebo hučíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Dîk Pawouku že jsi můj dotaz zamknul. Tohle jsem si přečel ale není zde nic o přimazání ložisek. Nechci zbytečně sundavat náboj jen přidat trochu vazelíny. Protože kdo maže tak jede:-) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Pokud chceš jen přidat, tak do injekční stříkačky (bez jehly) a natlačit mezi válečky. Ale zásoba bude mezi ložisky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 Tak jsem na stříkačku dal jehlu 0,8 a trochu tam natlačil. Pod víčkem sucho a válečky vypadaly taky pěkně suchý. No třeba jsem nepomohl ale mám dobrej pocit že sem to udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal346 Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 Zdravim vas pani, dnes som na F1 vymenil zadne naboje(loziska), vsetko prebehlo bez problemov. Maticu som dotiahol ut.momentom 160Nm, - takyto parameter som nasiel niekde na nete. Zda sa mi to moc. Teraz mam dilemu ci to mam znova rozobrat, povolit a znova dotiahnut na 70Nm+30°, alebo max 140Nm, alebo to ponechat tak ? Nebude tej matici s umelym istenim vadit, ze ju opat povolim a dotiahnem. Pani vdaka za radi. Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 Nevím, kde jsi přišel na 160Nm. V DP a Rapida je 70Nm+40°. A řekl bych, že je to u všech Škodovek s klikovou zadní nápravou stejné. Pokud to povolíš a nevyšroubuješ, pak by to nemělo asi tolik vadit. Na autě mě autorizovaný servis měnil pár věcí a matice, co se mají vyměnit, nikdy neměnil. Je to trochu šlendrián z jejich strany, ale nikdy mi nic neupadlo. A zadní čep není zrovna díl, kde by povolení matice ložiska nějak extra hrozilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal346 Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 na 160 Nm som prisiel na zaklade tychto videi. Seat Ibiza a VW Polo - rok vyroby + podvozok, respektive zadna naprava rovnaka ako Skoda F1. Ibiza 175Nm, a Polo 155 Nm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.