Host aka Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Min. týden jsem byl na výměně řídících tyčí (tyče + klouby). Ne, že by to bylo potřeba, ale mám něco najeto, takže jsem to chtěl trochu vylepšit a mít pocit "novějšího podvozku". Abych měl záruku kvalitně odvedené práce, nechal jsem si toto udělat v autorizovaném servisu (materiál jsem měl ale svůj). Od té doby jsem jel s autem pouze párkrát, nedávno mě vylekla šílená rána někde od předních kol. Nenešel jsem co to bylo, tak jsem si myslel, že jsem na něco vjel. Ale dneska znova a poté jsem zjistil, že v krajní poloze rejdu, jde nejdříve od LP kola rána a poté v této poloze něco šíleně dře kov na kov (ať točím doleva nebo doprava)! V nejbližší době se to chystám reklamovat, ale docela by mě zajímalo, co je špatně?! díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 skloň hlavu a podívej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Hm, to bylo první, co jsem udělal. Bohužel sám na závadu nepřijdu, nezvládnu zároveň kroutit volantem a čučet pod auto...a rukou ho taky nezvednu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steev Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Vyměňoval jsem taky řídící tyče.po pár metrech taky nějaká rána,ale je klid od té doby a to jsem už absolvoval cestu do Chorvatska a zpět a denní dojíždění do práce. Asi si to potřebovalo sednout.Těžko říci. A to jsem jel do servisu s tím,že mi při prohoupnutí bouchá výfuk.Na výfuku nezjistili nic,ale zjistili při pomrkávání jeden na druhého,že mám špatné kulové čepy,zadní tlumiče,řídící tyče. Tak jsem to dal druhý den do jiného servisu.Zjištění kulové čepy v pořádku,výfuk v pořádku,zadní tlumič tekl, výměna,ale bouchají řídící tyče.Vyměnili. Ale ,že mi výfuk bouchá dál,nikoho nezajímá.Hlavně,že vydělali. Podle mě si myslím,že mám vymlácené silentbloky na výfuku. To jen na okraj. Ty to běž reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 ja som mal po vymene tlmicoch( vsetkych + dorazy) volu vo volante asi 1cm a po 2000km si to uplne sadlo - lepsiepovedane po niekolkych jamach do ktorych som drbol tak vola uplne zmizla.. a to som ich predtym dojebal v servise velmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Takže jsem byl v servisu. Dali tam opačně ty čepy řízení, takže je prohodili a ty pak dřely o vnitřní hranu elektronu! Zítra jdu na opravu. Chci se zeptat...mohlo se, po ujetí cca. 500-600km na těch čepech, event. na tyčkách, na které jsou našroubované, něco zkurvit? mohli se vytahat, prohnout nebo tak něco? Jo a mám zevnitř poškrábané nové Spidery.... Chtěl bych náhradu za odřené disky a ev. po nich budu požadovat nové čepy řízení vč. tyček.....jakou mám šanci na úspěch?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Ty jo clovece. To je pech. ja se taky chystam na vymenu spojovacky rizeni - leva. No jak to vypada, asi tu celou dobu stravim u nich. Hlavne pekne usadit prachovku a dobrou stah. paskou utahnout. Davaji tam nekdy umele pasky - vysledek asi uz znate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 JJ,čepy jsou zahnuté,je jiný pravý a jiný levý.Nevím,jestli se něco mohlo stát,asi né,ale za ty kola bych je buzeroval fest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 tak jeste nam rekni kam to nedavat za ty kola bych jim dal pokourit blbcum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 To je sila. Proto uz do autorizaku nejezdim. Byl jsem tam jen 2x a jednou kdyz sem chtel byt u vymeny vahy vzduchu, tak mi rekli, ze k autu nemuzu. Proto radsi jezdim ke znamemu na vymeny oleju a opravy. Naposled jsem menil spojku a setrvak a je parada, kdyz muzete byt u toho. Aspon se taky neco dozvim a priucim. Navic cena za praci je nekde jinde. Chapu ze kazdy nema znameho automechanika, ale kdyz se neco takoveho stane v autorizovanem servisu, tak bych i po sebemencim skrabanecku sel dost tvrde a dozadoval bych se nahrady. To se proste v dnesni dobe nesmi stavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gonzales Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 No nazdar. At ziji autorizovane servisy. Souhlas s whiskadelicem. Neni nad to nechat to u kluka, ktery se mi stara o auta uz skoro 10 let a kdyz je cas, tak mu koukat pod ruce, aby se clovek neco priucil Dej vedet jaks dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Takže jsem byl v servisu. Ty kreténi tam dali opačně ty čepy řízení, takže je prohodili a ty pak dřely o vnitřní hranu elektronu! Zítra jdu na opravu.Chci se zeptat...mohlo se, po ujetí cca. 500-600km na těch čepech, event. na tyčkách, na které jsou našroubované, něco zkurvit? mohli se vytahat, prohnout nebo tak něco? Jo a mám zevnitř poškrábané nové Spidery, takže zítra budu mluvit přímo s vedoucím....buzeranti...! Chtěl bych náhradu za odřené disky a ev. po nich budu požadovat nové čepy řízení vč. tyček.....jakou mám šanci na úspěch?! Pozadoval bych nova kola, stara az si nechaji... Souhlas, ze tohle se absolutne nemuze stat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Jasně nová kola to ti musí nahradit tyhle už nikdo neopraví. A sice to třeba není zvenku vidět, ale až je budeš někdy prodávat tak bys si stím měl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 zasrany autorizovany servis, vic skody nez uzitku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Zítra tam mám schůzku, tak dám vědět.....jinak baurák bude určo vědět, o jakém servisu mluvím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk.tuning Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 JJ,čepy jsou zahnuté,je jiný pravý a jiný levý.Nevím,jestli se něco mohlo stát,asi né,ale za ty kola bych je buzeroval fest A navíc jsou pěkně zřetelně označené R / L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 spousta lidi ma problemy s pravou a levou rukou...... je preci jasne, ze prava ruka ma na leve strane palec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 spousta lidi ma problemy s pravou a levou rukou...... je preci jasne, ze prava ruka ma na leve strane palec Já mám na pravé ruce palec podle potřeby buď nalevo nebo napravo a to samé na druhé ruce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Chci se jen trochu zastat toho mechanika, každej přece udelá někdy chybu, představte si, jak byl večer předtim chlastat a v den opravy měl hroznou kocovinu, zápasil s kobrou a prostě ty čepy prohodil...se stane,,měli by zaplatit celou škodu (výměna všech poškozenejch věcí), omluvit se, eventuelně slíbit nějakou slevu na příští servis, aby zákazník byl happy a zase přijel... u nás se taky někdy stane "chybička" a musíme to řešit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Tka to mě zajímá jak Aka dopadne.To je fakt hrůza, jak ti může někdo dojebat auto, když ti ho má spravit.Jen je tam pěkně zmrdej, ať ví, kdo je tady pánem a nenech si nic líbit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Takže reklamace vyřízená k mé spokojenosti, dostanu nové čepy i disky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Chci se jen trochu zastat toho mechanika, každej přece udelá někdy chybu, představte si, jak byl večer předtim chlastat a v den opravy měl hroznou kocovinu, zápasil s kobrou a prostě ty čepy prohodil...se stane,,měli by zaplatit celou škodu (výměna všech poškozenejch věcí), omluvit se, eventuelně slíbit nějakou slevu na příští servis, aby zákazník byl happy a zase přijel... u nás se taky někdy stane "chybička" a musíme to řešit.. Tak tenhle příspěvek ukazuje úroveň servisů sám... Šéf dílny, kterej pustí člověka do práce v takovým stavu (dle tvýho příkladu) by měl jít na hodinu a s ním i ten idiot, kterej nezná svojí míru a hrabe na cizí majetek v takhle indisponovaný kondici... Pak se divíme, že se děje co se děje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Takže reklamace vyřízená k mé spokojenosti, dostanu nové čepy i disky... By ti mohli necha i ty starý disky co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Takže reklamace vyřízená k mé spokojenosti, dostanu nové čepy i disky... By ti mohli necha i ty starý disky co? Hm, to by mohli, ale dost pochybuju.... P.S.: A starý nejsou, je na nich nějakých 2000km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 To jsem fakt zvědav, jestli ti opravdu dají nový disky! Protože servisáci jsou móóc opatrní pánové... Teď si představ, že by jsi měl na autě obutý nějaký drahý chromáče asi tak za 40 litrů?? ...a proto si raději dělám všecko sám, abych nepotkal takovýho amatéra. Pokud už není jiné východisko, dávám auto jen prověřeným lidem! Někteří lidi se totiž k autům chovají jako ke spotřebce. No a to je výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.