Petr E Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 utažené zámky ve předu nové těsnění kolem dvěří, samet nad dveřma taky.......a pořád kolem 120 km/h divné foukání...jak už jsem říkal, ne v kabině ale někde prostě mimo.....jen my jde o ten zvuk, nejhorší je že nedokažu přesně určit kde přesně. Jak kdybych jel ve vychřici... Jestli myslíš to co já, tak jediná možnost je koupit jiný auto. Nebo rozdělat celý interier a vytlumit ho, což trochu pomůže. Když se koukneš třeba na strop, kde je plech a hned potom tenká stropnice, tak to přece nemůže tlumit žádný zvuky, a to samý dveře, kufr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jestli muzu poradit, lupajici zamky jsou u Octavii I normalni veci, muze se to resit tim potahnutim toho zamku,co tu psal par prispevku nademnou,nebo Vám stací normální modrá izolepa co pouzivaji elektrikari a omotat s ni ten stribrny zamek co drzi na karoserii,zkusim Vám to nafotit aby jste videli jak to myslim,tam kde se ten zamek zaklapava tak tam to omotat vrstvou te izolepy. Me to napriklad pomohlo uplne od lupani na leve strane,prava obcas lupa. Lupaji obcas i 5 dvere (kufr).Musite tam toho dat akorat,aby ty dvere sli otevrit a zavrit v pohode,mozna Vám to trosku zhorší zavirani nebo otevirání ale od lupani pomuze,zkuste to. Nevyhoda je ze se to musi jednou za mesic oblepit znovu,protoze ta izolepa se promackava a tim ztraci ucinek. Jinak taky mi obcas neco zarezonuje v interieru. Ted se na jaro chystam ze vydelam ten plast na 5 dverich,plato,sklopim sedacky,vytahnu rezervu se vsim a budu jezdit pres hrby,nekoho posadim do kufru at zjistuje z kama to vychazi,jinou moznost nevidim.... Snad jsem Vám s tema zamkama pomohl. A jeste udelam tu dokumentaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Dokumentacia pomoze v kazdom pripade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Posledni dobou si vsimam, ze kdyz zabouchnu dvere ridice, neozve se jen takovy dunivy zvuk jako v pripade zabouchnuti jinych dveri, ale k tomu jeste zvuk jakoby dvere pruzily. Nezni to moc hezky, nesetkal se s tim nekdo? Mozna by stacilo dvere jenom postelovat, ale nevim jak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Posledni dobou si vsimam, ze kdyz zabouchnu dvere ridice, neozve se jen takovy dunivy zvuk jako v pripade zabouchnuti jinych dveri, ale k tomu jeste zvuk jakoby dvere pruzily. Nezni to moc hezky, nesetkal se s tim nekdo? Mozna by stacilo dvere jenom postelovat, ale nevim jak...co utáhnutí zámků ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 To me nejak nenapadlo, hned zitra to zkusim, hned sem hledal chybu v serizeni dveri. Jinak zbytek veci jako stahovacka bych mel mit utazenej, delal sem to kdyz sem vytlumoval dvere. Ale na srouby zamku co jsou venku sem nesahal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djdans Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 mně zase rozčiluje jak mi praská a různá povrzává ve dveřích, konkrétně to slyším jakoby ze zámku, když přejíždím nějaké nerovnosti... zkoušel jsem to stříknout olejem ten zámek, ale moc to nepomohlo... ale je to strašné, ticho v autě, jenom ty přední levé i pravé dveře vržou, nemáte nějakou metodu na to? Tenhle problém sem měl taky - zámky. Ticho v autě a jakmile přišla nerovnost tak jako by se tam o něco třelo. Ale vyřešil jsem to jednoduše, právě uplně všechno jsem prostříkal směsí proti zarezávání, kličku na sloupku sem máznul trošku vazkou a vše přestalo, doopravdy jednoduchá oprava.. Co mám ještě za problém, tak při otáčkách cca 1250 ot mi chvilinku rampluje řadička, nevím jestli pomůže rozdělat, promazat či poutáhnout něco? Jinak s nějakýma vrzotama si nedokáže nikdo poradit, kupříkladu když je tuhá zima, tak než se zahřeje auto, vrže všechno, co vrzat může. Známej do izolace vrazil 30tis. a stejně ničemu nepomohl, taková nechtěná rezonance bude všude, nedá se prostě docílit úplně tichého auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modranka Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Tenhle problém sem měl taky - zámky. Ticho v autě a jakmile přišla nerovnost tak jako by se tam o něco třelo. Ale vyřešil jsem to jednoduše, právě uplně všechno jsem prostříkal směsí proti zarezávání, kličku na sloupku sem máznul trošku vazkou a vše přestalo, doopravdy jednoduchá oprava..Co mám ještě za problém, tak při otáčkách cca 1250 ot mi chvilinku rampluje řadička, nevím jestli pomůže rozdělat, promazat či poutáhnout něco? Jinak s nějakýma vrzotama si nedokáže nikdo poradit, kupříkladu když je tuhá zima, tak než se zahřeje auto, vrže všechno, co vrzat může. Známej do izolace vrazil 30tis. a stejně ničemu nepomohl, taková nechtěná rezonance bude všude, nedá se prostě docílit úplně tichého auta... Ahoj,,aku klucku na stlpiku myslis??Mozes byt konkretnejsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 tak jsem narazil přesně na místo odkud mi jde nejvíce praskání. Je to STROPNICE přímo uprostřed nad loketní opěrkou. Stačí jen jedním prstem lehce přitlačit a je klid, pustím a jde to nanovo. Nevíte co s tím? stropnice se mi sundávat nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 (editace) Mě taky lupalo, ale po stranách. Vypodložil jsem to mirelonem,a sundání je hned, dělal jsem to poprvý a byla dole do 15min bez spěchu. Editováno: 18. Květen 2008, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 tak jsem narazil přesně na místo odkud mi jde nejvíce praskání. Je to STROPNICE přímo uprostřed nad loketní opěrkou. Stačí jen jedním prstem lehce přitlačit a je klid, pustím a jde to nanovo. Nevíte co s tím? stropnice se mi sundávat nechce Jj fakt to skoro nic neni :-) Jde to pekně http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...23332&st=50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel3.0.9 Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Zdravim vsechny.Me pri prejizdeni nerovnosti neco vzadu vrzalo,tuhle sem nahodou zjistil,ze to dela roleta.v tech krajich.premejslim cim to namazat,aby se to nejako neuspinilo.Mete s tim nekdo zkusenost? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Ahoj, demontoval jsem komplet pravou stranu vnitřku ( 2 x tapec + B sloupek ) za účelem odhalení drnčivého zvuku kterej mě ubíjí !!!!!! ... jenže nedokážu ho ani já, ani toho koho vezu moc identifikovat ale podezření máme že je to směrem k B sloupku !!!! Nechce se mi hned z kraje strhávat igelity ve dveřích ( prší bez nich pak ??? ) ale chtěl bych vás poprosit o vaše názory a slabiny odkud by mohlo drnčení pocházet !!!....určitě s tím máte zkušenosti a tak raďte co je v tomto směru slabinou drnčí to na nerovnostech.... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Ahoj, demontoval jsem komplet pravou stranu vnitřku ( 2 x tapec + B sloupek ) za účelem odhalení drnčivého zvuku kterej mě ubíjí !!!!!! ... jenže nedokážu ho ani já, ani toho koho vezu moc identifikovat ale podezření máme že je to směrem k B sloupku !!!! Nechce se mi hned z kraje strhávat igelity ve dveřích ( prší bez nich pak ??? ) ale chtěl bych vás poprosit o vaše názory a slabiny odkud by mohlo drnčení pocházet !!!....určitě s tím máte zkušenosti a tak raďte co je v tomto směru slabinou drnčí to na nerovnostech.... díky O ubíjení moc nemluv mě lupe ve strpnici a to je taky na palici ale řešil jsem něco podobnýho bylo to od zámku PZ dveří.Ten protikus co je na kastly jsem omotal izolepou a byl klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 jinak když tam ty igelity nejsou tak neprší ale chčije dovnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Řešil jsem podobný případ.Seřídil jsem zámky dveří, omotal dorazy páskou a najednou klid,nic nedrnčí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 v b sloupku me drncel navijec pasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 sem myslel ze to prodavas..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 O ubíjení moc nemluv mě lupe ve strpnici a to je taky na palici ale řešil jsem něco podobnýho bylo to od zámku PZ dveří.Ten protikus co je na kastly jsem omotal izolepou a byl klid jak omotal izolepou ??? jinak když tam ty igelity nejsou tak neprší ale chčije dovnitř slovíčakření Řešil jsem podobný případ.Seřídil jsem zámky dveří, omotal dorazy páskou a najednou klid,nic nedrnčí.. Zámky dveří seřídit zevnitř či zvenčí ???? v b sloupku me drncel navijec pasu dotáhnout ??? jak přesně tam drží ??? sem myslel ze to prodavas..? To byla původní úvaha :-) ale nakonec vyhrála 4x4ka :-) i proto byla cena v inzerátu přehaně vysoka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jde o protikus zámku upevněný na karoserii. Máš na tom měrky. Posuň o dva nebo tři dílky dovnitř. Někde v historii fora se o tom psalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Jde o protikus zámku upevněný na karoserii. Máš na tom měrky. Posuň o dva nebo tři dílky dovnitř. Někde v historii fora se o tom psalo. hmmm,mrknu na to :-) díkec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 me taky neco zvoni.kdyz jedu po hrbolate silnici tsak me nekde v mrizkach ventilatoru mezi ridicem a spolujezdcem neco drnzi.ale dela to jen v urcitych otackach.jako by tam neco silene cinkalo.nevite co stim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 me taky neco zvoni.kdyz jedu po hrbolate silnici tsak me nekde v mrizkach ventilatoru mezi ridicem a spolujezdcem neco drnzi.ale dela to jen v urcitych otackach.jako by tam neco silene cinkalo.nevite co stim??? Me to brutalne drnci kdyz zapnu muziku, ve kterych je vic basu... nemusi to ani rvat, jen to chytne nejakou frekvenci a zacne vybrovat.. uz mi z toho taky hrabe:( jde to presne z praveho horniho rohu spolujezdcova dveri..takze taky typuju ten zamek.. jenomze dvere mam vytlumeny, tak nevim, jak se tam dostat, abych to tlumeni nezlikvidoval hruza! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 hoj mi drnči s prave strany zadnich dveři 5x rozebrane dveře, omotane zamky paskou, a nic stale drnči.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 já to vzdal kurník :-((( sundaný tapece + B sloupek a nikde nic....možná ty zámky, ovšem nevidím v tom kde to seřizovat a kdo ví co to vůbec dělá .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.