Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Je pravda že nejezdím s rádiem na plné kule, mám hlasitost nastavenou tak jak mi to vyhovuje a nikde mi nic nerezonuje. Věřím , že když přeženu basy, tak že budou rezonovat tapecy, ale ne kličky.

Ony právě rezonují o plast výplně. Neboj, kdybych to neřešil podruhé, tak to nepíši a věř, že mne proklínali při této reklamaci...

Lusto, no driv to tak bylo, nyni vse muze byt jinak. Ja cornery nemam a tak ted pri dodelavce tempomatu musim koupit i spravnou jednotku. No a kdyz uz budu kupovat jednotku primarne kvuli tempomatu co podporuje cornery, necham si dodelat i cornery, bohuzel to vyzaduje natahnout kabelaz k mlhovkam od jednotky.

Proto doporucuji to zvazit.

Upraveno od Petrrr

KubinoPV: Já neříkám, že ti to nevěřím, jenom s tím já osobně nemám problém, abych řekl pravdu tak jsem snad na ty kličy za dobu co mám auto ještě ani nesahal, budu to muset omrknout.

Petrrr: Asi to blbě vyznělo, ale já jsem ho od těch cornerů nechtěl odradit naopak ti dávám za pravdu, jen jsem chtěl upozornit, že corner pravděpodobně neznamená 100% jistotu jednotky podporující tempomat. 

Chtěl bych se zeptat, jaká byla u ostatních prodleva mezi dobou, kdy prodejce obdržel zálohu a kdy zadal vůz do systému a informoval vás o datu výroby.. moje záloha totiž dorazila již ve čtvrtek a stále nic... :-/

Prodejce to vidí od té doby kdy to zadá ale není to přesne až tak po měsící jsem měl určitý týden výroby,Protože sem ještě měnil konfiguraci asi 3x.

Spíš jde o to, že to ještě ani nezadal... Jinak samotná čekačka má být údajně jenom měsíc a půl.

Upraveno od toldi

Aaaa takto je jiná já nedal ani kačku jen sem dal prodejci konfiguraci podepsaly spolu smlouvu a auto hned se zadalo do výroby a mohl jsem ještě chodit dělat změny v konfiguraci.

Tak mi to nedalo a dnes jsem tam zavolal.. samozřejmě se prostě "zapomněli" ozvat. Nicméně auto objednáno na 21. týden, takže vlastně poslední MR2015

EDIT: docela by mě zajímalo, jak by se to řešilo, kdyby jim systém vyhodil až 22. týden a následující... (A spolu s tím mě napadá, neměly by se už každým dnem změnit ceníky?)

Upraveno od toldi

• 1 měsíc později...

Zdravím všechny Rapiďáky  :kol-47:

Uvažuji o koupi 1-2 roky starého Rapidu 1.2 TSi 63kW a překvapilo mě,kolik jich je na trhu a vše nájezdy cca 13-30 k. Proč se tolik prodávají? To jsou všechno referentské,či předváděcí vozy,nebo tam bude nějaký zakopaný pes?  :kol-32:

Zakopaného psa bych v tom nehledal.

Dle meho to budou vetsinou referentska, je to presne 1 nebo 2 roky. Zadny zasadni problem Rapid nema, vse ostatni najdes zde na foru.

Tak to díky za rychlé reakce  :kol-47:  Já už tu od včerejška poctivě čtu a dnes jsem se i regnul,abych mohl koukat na různé grafy a obrázky  :kol-28:

Nevím kam to napsat,prdnu to sem  :kol-47:

Jaké druhy výbavy jsou? Koukám na inzeráty a je tam:

Ambition

Ambition PLUS

FRESH Ambition

STYLE Plus

Active ?

Elegance

Co je co? je to někde popsané? 

Popis výbav najdeš v ceníku a v konfigurátoru na webu ŠA.. Jestli ovšem sleduješ nějaký starší vůz, tak to už na stránkách ŠA nenajdeš...

No právě,koukám 1-2 roky staré a ty výbavy se mění...tak budu koukat dál a řídit se jen svým požadavkem,co by to mělo mít  :kol-31:

Vse co je Ambition byla stredni vybava, fresh byla akcni zalezitost, plus - nejaky zvyhodneny pakety. Activ byla zakladni vybava tzv. "Social edition", Elegance plna nejvyssi vybava. Po pravde uz se v tom taky obcas ztracim.

hlavně když se elegance změnila na style :) a styleplus se změnil na emotionplus :)

Upraveno od Rypicong

tak ale u těch aut co jsou na inzerát, jsou přeci ty výbavy popsaný... ne? ;) 

No a ja mam eleganc zo style plus :-)

Popsaná výbava je,ale mě zarazilo takové množství možností  :kol-48:  a hlavně, inzerát snese všechno,realita je občas o dost horší ... Tak díky všem,jsem se dozvěděl,že jich je mrtě moc a stejně se v tom nevyznám  :kol-98: snad jen, že elegance=style plus a tzn. nejvyšší výbava asi

Koukni do Ostatní / Ceník Škody Rapid a tam nalezneš všechny ceníky.

• 2 týdny později...

Tak Rapid je doma. 

Výbava Ambition Fresh. Jinak 1.2 TSI 63 kW, 06/13 najeto 34900 km, bílá barva. 

Tak to je pecka ... :)

Zajíc, tak to přeji radosti a žádné starosti s rapidem. No a ... první dojmy?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.