skodovak99 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Ja objednaval liftback toto pondeli ale nevim nic. Kolik jste lidi platili zpracovatelsky poplatek, jestli to mate na leasing? Ja to mam na 1/5 a 400 euro poplatek. Takze zpatky na cekaniMam za sebou sotva prvni tyden z avizovanych cca 14. Ti a uz cervicek hloda... Povida proc jsi nevzal skladovku osle.. Ale zahanim, zahanim..Nema nekdo objednany liftback od cca 20 zari. Nema uz nejake lepsi info?Jeste se mi nechce nahanet prodejce, to az pristi tyden mu napisu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Já nic, ale to už je víc jak 1,5roku zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 400 euro poplatek ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Ano. Sice nepreplatim nic s tou akci na petiny, ale ten poplatek je sila. I kdyz u Opelu mi rekli poplatek 1100 euro. Ano, ctes spravne. 1100. Nekde ty penize musi za ten uver sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Tak jestli opravdu nepřeplatíš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 no, jsou lidi mezi náma co platili i za přivezení auta a pojistku během převozu ( já to nebyl, to bych v životě nedal ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Dokud jsem si to tady nepřečetl, tak by mě nenapadlo, že něco takového funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Nepreplatim, ale zase musim platit okolo 65 euro mesicne po celou dobu trvani Skoda pojisteni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Čumím jako vrána. To bych jim akorád zamával na rozloučenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) poplatekza uzavreni smlouvy samozrejme nebyl, ani be me nenapadlo ze bych mel nejakej platit. Daji mi to i na znacky, po precteni tematu jsem se ujistil, ze nebude ani poplatek za prevezeni auta, no ten poplatek za pojisteni behem prepravy je mazec, ale to snad byla stovka, ne? By me zajimalo co na praktiky tohohle dealera rikala Skoda-auto, to je zlodejina.... Editováno: 2. Říjen 2014, autor: rakula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Fajn. Diky. Uz jsem napsal do Skofinu. Uvidime co oni na to reknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 no dopravné ( pojištění + doprava ) byla u jednoho prodejce za 1400 a u druhého za 1700 což je myslím dost... Můj prodejce za to nechtěl ani korunu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 no jo, kdyz Ti nabidl prodejce megaslevu 30 koliku, tak chtel alespon 1400 za dopravu, jsi pekne osklivy, ze jsi to nebral ;-) Ba ne, radsi jsem se taky zeptal.... Jinak kdyz porovnam ty ceniky za FIII pripoctu 20 za kombik, tak myslim ze opravdu nabidka Fresh dlouho nevydrzi, ve srovnatelny vybave a motorizaci jim to nejak nevychazi... nehlede na to, ze ten interier u FIII se mi proste nelibi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 to mě zase jo, přijde mi docla hezký, i Fabia celkově mi přijde hezká, akorát jí musím vidět na živo, nějak se mi nelíběj moc velká přední světla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 JO, nazivo je nazivo.... nenapadlo by me, ze budu mit Spaceback s prosklenou strechou a ve finale bude... stacilo 5 dni pujceni nazivo a bylo to :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Tak jsem byl u prodejce poptat se - a Rapid vyroben vcera, v pristim tydnu bude dovezen a prevzat :-) Pro milovniky cisel - objednan 25.8., vyroben 2.10, mylsim ze luxusni cekaci doba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) Slušná čekačka , já čekám už od 17.7 a výrobu mám až příští týden. Editováno: 3. Říjen 2014, autor: Lusta17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sroter Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 tak já čekám od 8.7. a ještě nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Jinak mam SB fresh, navic jsem dal dynamic a prosklenou strechu Kola jsem nechal 15 zaklad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Tak já jsem tam toho nacpal víc (viz moje vlákno). Možná proto je ta čekačka delší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) Zatracene, ja tam dal vsechno od automatu, xenony az po koberce. Jedinou vec jsem tam nedal je ta bocni lista a start stop system. Tak to vidim na letni prazdniny A pri prijezdu do autocentra mi ukradnou xenony. Mimochodem, nevim jestli je tam nechat nebo ne. Mam o to strach uz ted. Mate nekdo na rapidu Xenony? Jak se vam s tim jede? Editováno: 3. Říjen 2014, autor: skodovak99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 hooooodne subjektivni dojem z xenonu: mel jsem je na tech 5 dni na predvadecce a zdalo se mi, ze diky ostremu ohraniceni vidim mene, nez na normalni halogeny na me OI... zvlaste me prekvapil prechod z tlumenejch na dalkovy, jako se mi zdalo, ze tlumeny berou dobre, ale ty dalkovy byly nepresvedcivy, zvlaste do tech stran..... ale nejlepsi bude, kdyz to vyzkousis, me proste xenony nepresvedcily, meli ostrejsi svetlo, ale to je vsechno. A nejsem proti navysovani vybavy, presvedcil me dynamic paket a sklenena strecha.. no dobre, to spis moji zenu ;-).... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Dik za nazor. Mam halogeny H7 NBU a mam pocit pri rozsviceni dalkovych jajo ze se uz navic taky moc nedeje Jinak jel jsem ve strycovo Supu 2fl s bixeny a to je parada panove. Uplne jina liga a kdybych na to mel urcite bych si je poridil s jinym autem damozrejme. No u Rapida s tema low xenon nevim jestli tech 10 tis za to stoji. Kazdopadne muj nazor je takovy ze s obyc H7 sviti na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Tak to bude o optice svetel, proste H4 Philips Nightvision a oldschool optika na me OI bude asi Rapidem neprekonana.... pockam a za tyden napisu dojmy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Ja jsem xenony objednaval, na ty srnky si posvitim.. Jezdim kazdy den pres lesy. Tak snad to bude dobry, uvidime ( jel jsem v o2 xenon a fakt jsem byl nadsenej i kdyz ty oslnovaci zmetky v protismeru nemam rad..) Jinak me stve spaceback s tou kratkou dodaci dobou.. Vzdyt je to sakra jedno auto... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.