Tomáš Hrábek Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Kdyby někdo potřeboval pravý blinkr,mrkněte na bazos,tam prodává někdo z Prahy nový jen za 150 Kč. Škoda, já ho kupoval za 560 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gego10 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Ahojte. Prestala mi ísť smerovka v pravom spätnom zrkadle. Ale auto nic nehlási. Budú zlé diódy alebo problém bude niekde inde? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 na 98% kaputt smerovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodiakk Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Musíš vyměnit ty diody, je to celý kus a já platil za výměnu v autorizáku kolem 1000kč. Ted mi odešla i ta druhá strana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gego10 Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Ja mam lavu prasknutu ta funguje a cela a je kaput. Objednane. Skusim vymenit. Inak so si vsimol ze lave zrkadlo sa sklopi menej ako prave, je to ok? Auto mam 3 dni takze sa ucim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Zatím to tak bylo u všech SII, ale i OII co jsem s el.sklápěním viděl, že se levé sklopí méně. Proč, to nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braxa Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 I mně se levé sklápí méně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gego10 Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Smerovky vymenene. Vsetko funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 Ahoj kdyby náhodou někdo potřeboval,je to sice návod na octavii ale postup je totožný dnes sem podle toho udělal blikač v levém zrcátku. http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/rozebrani-zpetneho-zrcatka-vymena-zarovky-osvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodiakk Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Já bych potřeboval také vyndat zrcátko ale mám strach že mi praskne nějaký zobáček a to je potom průser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 zobáček nie,skôr samotné sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 za výmenu tejto smerovky berie autorizák koľko ? možno tak 300 kč , čo je stále lepšie ako meniť sklo zrkadla alebo niečo iné ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DTV Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Ahoj, po cca. 5 rokoch mi prestal svietiť smerovka v zrkadle na strane vodiča, všimol som si to pri zatváraní auta cez kľúč, ale problém ukazovala aj diagnostika. Rozobratie zrkadla a vybratie smerovkového LED modulu cca. 20 minút a potom nasledovala diagnostika problému. Pri meraní vykazoval modul skrat, ale nevidel som nič poškodené, alebo žeby tam bolo zatečené. Modul sa dobre a ľahko rozoberá, zadná krytka je tam iba jemne nalepená. Po rozobratí nastal úplny šok, jedná sa totiž o absolútne amatérsky prevedený výrobok, s použitím vodičov v papierovej izolácii a lacných LED diód, výrobná cena možno 2€, toto by som skutočne nečakal v aute typu Superb2, je zázrak, že to vôbec 5 rokov vydržalo funkčné. Samotný problém spočíval v skrate na plošnom spoji (viz foto), kde je absolutne nelogicky vedený mínusový pól popod konektor pre + pól, medzi nimi je iba jemná laková izolácia, ktorá časom zvetrá a skrat je na svete. Riešenie je veľmi jednoduché, stačí trochu zdvihnúť konektor pre + pól, aby nedochádzalo k priamemu kontaktu s doskou plošného spoja - oprava vyžaduje iba spájkovačku a zaberie cca. 10 minut. Potom sa iba sekundovým lepidlom prilepí naspäť zadná krytka (pozor na vodotesnosť) a modul je zasa plne funkčný. V rámci rozobratého spetného zrkadla som hneď vymenil aj žiarovku osvetlenia nástupného priestoru za LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 tak a teraz vďaka tebe klesne predajnosť smeroviek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 (editace) . Editováno: 24. Říjen 2015, autor: suri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Ty kokso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.