Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Kdyby někdo potřeboval pravý blinkr,mrkněte na bazos,tam prodává někdo z Prahy nový jen za 150 Kč. Škoda, já ho kupoval za 560 Kč.

Ahojte. Prestala mi ísť smerovka v pravom spätnom zrkadle. Ale auto nic nehlási. Budú zlé diódy alebo problém bude niekde inde? Dik

na 98% kaputt smerovka

Musíš vyměnit ty diody, je to celý kus a já platil za výměnu v autorizáku kolem 1000kč. Ted mi odešla i ta druhá strana. 

Ja mam lavu prasknutu ta funguje a cela a je kaput. Objednane. Skusim vymenit. Inak so si vsimol ze lave zrkadlo sa sklopi menej ako prave, je to ok? Auto mam 3 dni takze sa ucim :)

Zatím to tak bylo u všech SII, ale i OII co jsem s el.sklápěním viděl, že se levé sklopí méně. Proč, to nevím.

I mně se levé sklápí méně.

Smerovky vymenene. Vsetko funguje.

• 1 měsíc později...

Já bych potřeboval také vyndat zrcátko ale mám strach že mi praskne nějaký zobáček a to je potom průser

zobáček nie,skôr samotné sklo  :kol-29:

za výmenu tejto smerovky berie autorizák koľko ? možno tak 300 kč , čo je stále lepšie ako meniť sklo zrkadla alebo niečo iné ... 

• 1 rok později...

Ahoj, po cca. 5 rokoch mi prestal svietiť smerovka v zrkadle na strane vodiča, všimol som si to pri zatváraní auta cez kľúč, ale problém ukazovala aj diagnostika. Rozobratie zrkadla a vybratie smerovkového LED modulu cca. 20 minút a potom nasledovala diagnostika problému. Pri meraní vykazoval modul skrat, ale nevidel som nič poškodené, alebo žeby tam bolo zatečené. Modul sa dobre a ľahko rozoberá, zadná krytka je tam iba jemne nalepená. Po rozobratí nastal úplny šok, jedná sa totiž o absolútne amatérsky prevedený výrobok, s použitím vodičov v papierovej izolácii a lacných LED diód, výrobná cena možno 2€, toto by som skutočne nečakal v aute typu Superb2, je zázrak, že to vôbec 5 rokov vydržalo funkčné. Samotný problém spočíval v skrate na plošnom spoji (viz foto), kde je absolutne nelogicky vedený mínusový pól popod konektor pre + pól, medzi nimi je iba jemná laková izolácia, ktorá časom zvetrá a skrat je na svete. Riešenie je veľmi jednoduché, stačí trochu zdvihnúť konektor pre + pól, aby nedochádzalo k priamemu kontaktu s doskou plošného spoja - oprava vyžaduje iba spájkovačku a zaberie cca. 10 minut. Potom sa iba sekundovým lepidlom prilepí naspäť zadná krytka (pozor na vodotesnosť) a modul je zasa plne funkčný. V rámci rozobratého spetného zrkadla som hneď vymenil aj žiarovku osvetlenia nástupného priestoru za LED.

post-17736-0-71633700-1445630851_thumb.j

post-17736-0-59805100-1445630897_thumb.j

post-17736-0-97420900-1445630999_thumb.j

post-17736-0-71520700-1445631024_thumb.j

tak a teraz vďaka tebe klesne predajnosť smeroviek  :kol-26:  :kol-28:

.

Upraveno od suri.

Ty kokso :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.