Rtep Ylesev Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Ahoj, před odjezdem do servisu zkusím položit dotaz. Při akceleraci, je jedno zda při zařazené rychlosti, neutrálu nebo sešlápnuté spojce se zhruba ve 2T otáčkách začne ozývat podivný zvuk. Asi jako kdybyste měli z kola osmičku a ta drhla o brzdu. Čím větší otáčky tím větší frekvence. Zvuk je plechový. Nevíte, co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rtep Ylesev Vloženo 29. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Jedná se o 1.6 MPI 75kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rtep Ylesev Vloženo 30. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Tak prý volnoběžka nebo alternator :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pionyr Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Využiji tebou založené téma a zeptám se zde. Mám podobný problém, projevuje se také divným jakoby kovovým zvukem, který je občas slyšitelný při rychlosti asi nad 50km/h a zdá se mi jako by šel odněkud od zadu. Někde jsem četl, že octavy mají problém s těsností zadních oken. Nemáte s tím někdo zkušenosti jak se ten zvuk projevuje a jak případně zjistit přesně odkud ten zvuk pochází. Za případné postřehy předem děkuji. pionyr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.