Listopad 1, 201212 r tak záleží jakou hledáš.Pokud řídící jednotku xenonové výbojky tak ta je u každého světla a pokud jsi měl na mysli řídící jednotku nastavení sklonu světel tak ta je vzadu na levé straně blatníku
Listopad 1, 201212 r ridici jednotku xenonu na strane u ridice svetlo nemam sundane protoze sem zjistil ze bych musel sundat asi aj naraznik a ze zadu ho nikde nevidim tak si myslim ze je nekde pod nejakym kritem pod svetlem
Listopad 1, 201212 r jak moc udělají čárky. v tvým příspěvku by pomohly k lepšímu pochopení :-) Jak píšu, je na světle. Musíš sundat nárazník a pak pochopíš. Taky budu sundávat nárazník, chci si vyčistit čočky od xenonů, tedy alespoň nebudu sundávat nárazník sám :-)
Listopad 1, 201212 r hacky carky nepisu protoze cestina je ma kobyla Vždyť je to zbytečné my si s tím poradíme. Ještěže mi to mistr google přeložil do češtiny.
Listopad 1, 201212 r moc dík mam práve 2 dny koupeného superba a prodal my ho levneji protože je spatná jednotka tak ju potrebuju co nejdriv vyměnit a je více druhů nebo jen jeden
Listopad 2, 201212 r Ako sa daju vycistit cocky? Jedno svetlo mam nove cez poistku a to druhe mi nevymenili. Takze je tam malinky rozdiel.
Listopad 2, 201212 r vevnitř? normálně sundáš světlo, otevřeš kryt, odděláš výbojku a zevnitř jsem to hadříkem (kvalitní švédskou hadrou) vytřel. Světlo hezky prokouklo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.