Ronni2 Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 - Odkryje se kolem svetla tapecirovani - ze svetla jsem vydelal patici s zarovkama, kterou jsem polozil bokem(draty jsem neodpojoval) - pak je potreba oddelat plast drzi na 3 kovovych narazecich sponach, z vrchni casti jsem poradne(s citem) zabral a tahnul smerem nahoru a od svetla. - 2 sponky me zustali v plechu karoserie (dodatecne jsem je pomoci malych jehlovych klesti musel vytahnout a nasadit zpet do plastu) - pak uz je volny pristup k 4 matickam kterema je pritahnute svetlo ke karoserii - odmontuji se 4 maticky a svetlo se vytahne - vymenit svetlo pritahnout maticky - narazit nazpet plastovou listu - vratit patici s zarovkama zpet do svetla - upravit nazpet tapecirovani naradi: male jehlove kleste, sroubovak (pro podlozeni klesti-na paku pri vytahovani sponek), 8-9 klic. jak to vypada na foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.