Publikováno Srpen 16, 200619 r Dneska jsem čistil palubní desku na Octě II. Celkem dobrý,jenže ta hrbolatá guma u ofuku skla děs,běs. zůstaly tam chlupy z hadru,čmouhy,zase taková škodovácká chuťovka. Je to jak šmirgl.
Srpen 16, 200619 r stale lepsie ako palubka na Fabkach ja pouzivam SONAX Xtreme Cockpitreiniger matteffect, utieram to handrickami od Sonaxu z ovcieho runa co mam na voskovanie a ziaden problem. tento cistic na matne plasty naozaj doporucujem, je bez silikonu takze ziadne flaky
Srpen 17, 200619 r Autor to kvak: hoď mi prosím Tě odkaz na tu utěrku sonax, je jich tam hodně,nevím,kterou mám objednat. nesmí ale na té gumě u skla pouštět chloupky. díkes
Srpen 18, 200619 r vola sa to takto - SONAX Utěrky k leštění, ale uplne bez chlpkov to bohuzial nie je, par ich tam zostane, ale nic strasne, urcite lepsie ako po bavlnenej handre. ja to vzdy utieram namokro s tym cisticom, vytvori si to taku bielu penu ktora hne zaschne, v podstate to pouzivam na vsetky plasty v interieri. ale minimalne su tie utierky skvele na lestenie karoserie pri voskovani, ja ich v podstate s velkou spokojnostou pouzivam na vsetko ale mozno je aj nieco lepsie co este nepoznam
Srpen 18, 200619 r Já používám mikroutěrku, žádné chlupy nic. Vlhkou přetřu všechno plasty a spokojenost. Nechtěl jsem na palubku nic dávat, neboť většinou se to pak lesklo a odráželo ve skle.
Srpen 18, 200619 r Já používám mikroutěrku, žádné chlupy nic. Vlhkou přetřu všechno plasty a spokojenost.Nechtěl jsem na palubku nic dávat, neboť většinou se to pak lesklo a odráželo ve skle. delas se i matny uterky na palubku a vypada to dobre
Leden 15, 200718 r Já používám dlouhá léta autokosmetiku Armor All. Mohu jen doporučit, především na plasty. Je lepší koupit ve sprayi než utěrkya nanášet pomocí houbičky.
Leden 15, 200718 r souhlas, Armor All je dobrej, ale zas ten sprej, kdyz stříkneš i na sklo, tak je to blby
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.