Stringo Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 a hned mu zabavím i čudlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Vlasec ani netreba, ked fen dobre hreje. Pocas nahrievania staci znak z jednej strany trochu nacat niecim pevnejsim, napr. nozikom a pojde to dolu samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 zkusím, už mám vlasec, tak uvidíme, zítra na to vletím a uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Dej vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 proveduJen seženu folii nebo zavezu masku k pánovi co dělal střechu, ať to mám "bez práce" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Nu hlavně musí být hodně kvalitní. Protože na tom chromu moc dobře obyčejná nedrží. Ještě je cesta PLASTIDIP. to si delas srandu ne?dyt ten je uplne k nicemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 I takto se dá řešit výměna znaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Ahoj vespolek, prave resim dilema, zda se do toho taky pustit, ale chtel bych mit vse sakumprdum. Tz. bud vsude nova loga nebo vsude stara. Mohl by mi nekdo poslat link na nova loga a idealne i na pasujici stare logo predni (tam uz totiz neni vubec zelena) pro Skoda Octavia II pred FL. Prosel jsem si zdejsi vlakno a nejdrive pisete, ze rapid, pak z fabie a je tam hodne odkazu, ktere jiz nefunguji. Pokud se rozhodnu pro nova loga, tak dopredu i dozadu dam origo a ted je otazka co na volant a na elektrony. Mate zkusenost s timhle: http://www.aliexpress.com/item/2007-2013-skoda-Octavia-Fabia-Back-before-the-header-standard-standard-wheel-steering-wheel-black-logo/1221952342.html Jeste mam problem v tom, ze mam elektrony Skoda Vega (delal je Ronal) a nevim, zda to pujde lehce prelepit. Ty stredy totiz zakryvaji i srouby... Predem diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 tyhle samolepky sou docela hrozný když už samolepky tak si je nech udělat v reklamce za pár korun já to mám třeba takhle: http://forum.skodahome.cz/topic/126686-black-boss/?p=1848772 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Mohl by mi prosím někdo napsat, jaký je ideální rozměr nového loga Škoda pro Octavii II 2005? Přední a zadní logo není rozměrově stejné ne, trošku se v to ztrácím. Nevím jestli logo Citiga, Rapida nebo Fabije je správné. Ideálně bych taky rád věděl přesné číslo dílu. Díky za upřesnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 (editace) Zadní TENTO Editováno: 12. Květen 2016, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Dík. A on je přední stejný rozměr jako zadní? Já měl za to, že jsou průměrově malinko odlišné. Takže stačí sehnat 2ks 5J0 853 621 A ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Přední TENTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Přesně tak, každý je jiný, když koupíš oba znaky co postl Sniper, tak to bude OK [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Takže koupit: přední 5J0853621AUL zadní 5J0853621AAUL OK? Ještě dotaz, jak zjistit průměry obou? Napsané je tam nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Přesně tak, koupit obě varianty. Průměry neřeš, sám jsem je kupoval a montoval na své auto (koukni klidně na můj topic) a pasují rozměrově jako originál... přední je trochu prohnutý, zadní je rovný, až přijdou tak uvidíš, že jsou nezaměnitelné [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Já chtěl vědět rozměry kvůli tomu, že bych ještě mrknul na nějaké inzeráty. A když tam nebude označení, tak jsem chtěl vědět jaký rozměry hledám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Jo to zkus, budeš pak koukat až to nebude pasovat, zadní je ještě tak nějak OK, když ti někdo posle z Rapida, ale přední nepasuje žádný, musíš je ohýbat a nesedí 100%... Tady máš rozměry: 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Nevymýšlej kraviny a kup ty originály. Vždyť se to tady řeší na 13 stránkách. Pokud chceš vědět rozměry, tak si změř současné znaky na autě. EDIT: Hm, tak už nic, Stringo to vyřešil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Stringo: Děkuji ti za rozměry. Takže je to 90 a 80 mm. Jen si kdyžtak pohlídat to zakřivení. Zkusím se po něčem kouknout s osobním předáním. Jinak asi koupím ty originály. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 já teda vidím 88,5 (dejme tomu) a 79 ... ale možná dole kvůli zkosení to bude ta celá částka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Tak měřeno to bylo na autě a je to utopené takže to může zkreslovat, pro hledání rozměrů to ale určitě stačí, nepředpokládám, že ve Škodovce maji milimetrové rozdíly ve velikostech znaků 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 jasně, to je jen taková profesionální deformace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 (editace) meric pindouru hosi nemate nekdo typ na logo do volantu co je ok? do oktavky sem koupil a po roce porad ok,ted do yeti sem koupil zase a po mesici se krabati jak cert,jeste tyden a pujde dolu Editováno: 13. Květen 2016, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 No já v Octě mám po roce taky lehce vlnkované, mám doma ještě jedno a asi ho ještě podlepím nějakým zátěžovým lepidlem, pak už to snad bude OK, ale tak jako tak to stále nebude ono, jiná cesta ale není (bezpečná) a menit kvůli tomu volant za 5000,- to fakt ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.