bazycek Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 (editace) Zdravím mám dotaz ohledně pojistek. Existuje samostatná pojistka pro ostřik světel ? P / L ? Přikládám obrázek schématu kdyby nahodou.. Pravé světlo mi neostřikuje vše je domáčklé a zapojené. Přestalo to fungovat po rozebrání snad to není nějak zničené. Jinak to zítra zkusím zase celé rozebrat. Editováno: 27. Listopad 2012, autor: bazycek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Muj nazor jeze jedine co by tam mohlo byt je tam hnedka ta s cislem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 (editace) 3 ka je to ... Editováno: 27. Listopad 2012, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Ostřik je dohromady. Používá se jen jeden motorek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 28. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 (editace) Dnes jsem to rozebral a na nic sem nepřišel vše bylo zapojené jak mělo. Asi odešel motorek nebo nevím nic mě nenapadá. On není motorek u každého světla zvlášť? Nebo jak to myslíš? Jak jinak funguje vysouvaní toho ostřikovače? Je to tlakem vody nebo elektricky ? On se ani nevysouvá a ani neostřikuje. Editováno: 28. Listopad 2012, autor: bazycek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Ostřik světel se vysouvá tlakem vody. Jinak je na to motorek zvlášť. Je to na nádržce ten horní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 2. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 (editace) Dobře podívám se po tom, je nějaký rozdíl mezi těmi motorky ? Nebo jsou oba stejné jak pro pravé tak levé světlo ? Editováno: 2. Prosinec 2012, autor: bazycek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Nádržka ostřikovačů je dohromady pro čelní sklo a světla. Na ní jsou 2 motorky. Ten spodní je pro ostřik čelního skla a vede k ní malá hadička. Ten horní motorek je pro ostřikovače světel a vede od něj tlustá hadice. Pro obě světla je motorek stejný. Při aktivaci motorku na ostřik světel se hadice natlakují vodou a tlak napřed vysune trysky a pak začne ostřikovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 3. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 V čem bys teda viděl problém, že mi funguje pouze levé světlo? Pokud je motorek stejný nechápu jaktože mi pravý ostřik nefunguje. Když sem to rozebíral z hadičky normálně tekla kapalina takže ucpana nebude. Ostřik zaseknutý taky není zkoušel jsem ho vysunout a šlo to lehce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Zkus ho vysunout ručně a na ten pístek nastříkat třeba WD40 nebo něco podobného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.