Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím mám dotaz ohledně pojistek. Existuje samostatná pojistka pro ostřik světel ? P / L ? Přikládám obrázek schématu kdyby nahodou..

Pravé světlo mi neostřikuje vše je domáčklé a zapojené. Přestalo to fungovat po rozebrání :D snad to není nějak zničené. Jinak to zítra zkusím zase celé rozebrat.

post-72799-0-93341200-1354012689_thumb.j

post-72799-0-29411200-1354012694_thumb.j

Upraveno od bazycek

Muj nazor jeze jedine co by tam mohlo byt je tam hnedka ta s cislem 1

3 ka je to ...

Upraveno od Lukas1450

Ostřik je dohromady. Používá se jen jeden motorek.

• Autor

Dnes jsem to rozebral a na nic sem nepřišel :D vše bylo zapojené jak mělo. Asi odešel motorek nebo nevím nic mě nenapadá. On není motorek u každého světla zvlášť? Nebo jak to myslíš? :)

Jak jinak funguje vysouvaní toho ostřikovače? Je to tlakem vody nebo elektricky ? On se ani nevysouvá a ani neostřikuje.

Upraveno od bazycek

Ostřik světel se vysouvá tlakem vody. Jinak je na to motorek zvlášť. Je to na nádržce ten horní.

• Autor

Dobře podívám se po tom, je nějaký rozdíl mezi těmi motorky ? Nebo jsou oba stejné jak pro pravé tak levé světlo ?

Upraveno od bazycek

Nádržka ostřikovačů je dohromady pro čelní sklo a světla. Na ní jsou 2 motorky. Ten spodní je pro ostřik čelního skla a vede k ní malá hadička. Ten horní motorek je pro ostřikovače světel a vede od něj tlustá hadice. Pro obě světla je motorek stejný.

Při aktivaci motorku na ostřik světel se hadice natlakují vodou a tlak napřed vysune trysky a pak začne ostřikovat.

• Autor

V čem bys teda viděl problém, že mi funguje pouze levé světlo? Pokud je motorek stejný nechápu jaktože mi pravý ostřik nefunguje. Když sem to rozebíral z hadičky normálně tekla kapalina takže ucpana nebude. Ostřik zaseknutý taky není zkoušel jsem ho vysunout a šlo to lehce.

Zkus ho vysunout ručně a na ten pístek nastříkat třeba WD40 nebo něco podobného.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.