Publikováno Prosinec 10, 201212 r Zdravím:) během týdne si jdu pro Roomstera (Bože už aby to bylo!) a v různých doplňcích a příslušenstvích jsem našel ten "kryt zavazadlového prostoru za zadními sedadly". Byl bych rád, kdyby se někdo podělil o zkušenosti s tímto doplňkem - jestli je to užitečné, nebo zbytečné, jak moc je ten kryt kvalitní atd atd. Stojí to sice jen 555,- (ze stránek www.skoda-auto.cz), ale i tak se mi to nechce kupovat jen tak, pokud by to bylo zbytečné. Za jakýkoliv postřech, info, radu, foto, ... moc díky:)
Prosinec 10, 201212 r Autor To jsem si pročítal už dřív a nic moc se tam nepíše. Hodně se tam baví o cenách různých věcí, ale o tomhle ani o zkušenostech nic moc...
Prosinec 14, 201212 r Hm m ale uz se to nekde resilo. Ja ho mel. Je to proste kus kozenky se suchejma zipama, ktery prilepis na sedacky a plato. Je to prakticka vec. Neni tam ta blba dira do kufru a unese to destnik. Je to par kacek. Urcite do toho jdi.
Prosinec 14, 201212 r Určitě si originální kryt kup, pak není vidět do zavazadlového prostoru. Na straně sedaček to drží umělýma příchytama za opěrky a na druhé straně jsou kovové klipsny. Drží to na obou stranách perfektně, já jsme s ním spokojený.
Prosinec 14, 201212 r Jazdím s Roomstrom od roku 2008,ten kryt nemám.Vôbec mi nechýba.Veľmi často využívam variabilný systém zad.sedačiek.Pýtam sa:nezavadzia kryt pri manipulácii zo sedačkami?
Prosinec 14, 201212 r Autor To mida: Díky za fotky. Každopádně dnes jsme si nového Roomstera vyzvednuli a je to fakt super:) A jelikož se mě bratr zeptal, co bych chtěl k Vánocům, tak jsme se domluvili, že mě ten kryt koupí, takže je to vyřešeno:)
Prosinec 15, 201212 r Hmm aaha tak soudruzi v MB udelali pokrok. Ja mel jen to za suchac, ale bylo to v pohode. Kdyz sme sklapel sedacky, tak seto proste odtrhlo a pak zase priliplo. Kdyz si nahodou nekdo hral se sedackou, tak se nic nestalo. U tohohle nevim, jak je to pevne, jestli to tu sedacku udrzi, nebo se to nejak vyhakne.
Leden 18, 201312 r Autor Tak jsem to dostal od bratra k Vanocum a je to fakt super. Jsem s tim maximalne spokojenej:)
Leden 18, 201312 r A kontrolní otázka - lze to použít pokud využívám jen dvě sedačky (prostřední mám vyndanou - pro větší komfort pasažerů vzadu a hlavně když vezu malého tak mě to přijde bezpečnější když není tak blízko stěny vozu)
Leden 18, 201312 r Autor Jj, jde to použít i v takové situaci. Jsou tam posunovací držáky právě pro tento případ. Kdyby bylo hezké počasí nebo bych měl garáž, tak bych to nafotil, ale bohužel :-/
Březen 30, 201510 r Váhám jestli tu plachtu objednat. Pořád mi něco padá z deklu do kufru a to mě fakt štve. Mívám ale sedačky posunuté cca do polohy jako je ta prostřední a mezi deklem a opěradly je tak 15cm místa. Ta plachta mi připadá delší. Nebude to hodně prověšené do kufru? I když na druhou stranu to prověšení nemusí až tak vadit. Většinou na deklu vozím bundy a pod. tak se toho tam alespoň víc vejde, když to nahážu do vzniklého koryta.
Březen 30, 201510 r Autor Já ho mám a jsem spokojen. Ne že by mě něco padalo do kufru, ale líbí se mi, že do něho není vidět.
Březen 30, 201510 r Do kufru mi vidět není, protože mám sunset, ale když dám bundu na dekl, stačí otevřít páté dveře a hned je v kufru. Jak je ta plachta cca dlouhá. Podle fotky odhaduji že víc než 300mm. Neudělal by jsi mi nějakou fotku jak je to prověšené dolu a jak to navazuje na krajích na plastové obložení? Díky.
Březen 30, 201510 r Super fotky. Díky moc. Teď už vím jak to vypadá a pasuje. Asi to objednám, než se pokoušet o vlastní výrobu. Ještě jednou díky.
Březen 30, 201510 r Stojí to cca petikilo. Zatím jsem uvažoval že nějaký sololit polepím černým textilem.
Březen 30, 201510 r Zbytecne neco vyrabet to co prodavaji oni je OK ja v tom jeste vozim destnik tak ho mam i poruce. Takze odkladaci prostor jako vysity
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.