jakudo Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Zdravím:) během týdne si jdu pro Roomstera (Bože už aby to bylo!) a v různých doplňcích a příslušenstvích jsem našel ten "kryt zavazadlového prostoru za zadními sedadly". Byl bych rád, kdyby se někdo podělil o zkušenosti s tímto doplňkem - jestli je to užitečné, nebo zbytečné, jak moc je ten kryt kvalitní atd atd. Stojí to sice jen 555,- (ze stránek www.skoda-auto.cz), ale i tak se mi to nechce kupovat jen tak, pokud by to bylo zbytečné. Za jakýkoliv postřech, info, radu, foto, ... moc díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Je to popsaný ve vlákně v odkazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 10. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 To jsem si pročítal už dřív a nic moc se tam nepíše. Hodně se tam baví o cenách různých věcí, ale o tomhle ani o zkušenostech nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Hm m ale uz se to nekde resilo. Ja ho mel. Je to proste kus kozenky se suchejma zipama, ktery prilepis na sedacky a plato. Je to prakticka vec. Neni tam ta blba dira do kufru a unese to destnik. Je to par kacek. Urcite do toho jdi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Určitě si originální kryt kup, pak není vidět do zavazadlového prostoru. Na straně sedaček to drží umělýma příchytama za opěrky a na druhé straně jsou kovové klipsny. Drží to na obou stranách perfektně, já jsme s ním spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Tak ještě fotky uchycení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parolla Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Jazdím s Roomstrom od roku 2008,ten kryt nemám.Vôbec mi nechýba.Veľmi často využívam variabilný systém zad.sedačiek.Pýtam sa:nezavadzia kryt pri manipulácii zo sedačkami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 14. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 To mida: Díky za fotky. Každopádně dnes jsme si nového Roomstera vyzvednuli a je to fakt super:) A jelikož se mě bratr zeptal, co bych chtěl k Vánocům, tak jsme se domluvili, že mě ten kryt koupí, takže je to vyřešeno:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Hmm aaha tak soudruzi v MB udelali pokrok. Ja mel jen to za suchac, ale bylo to v pohode. Kdyz sme sklapel sedacky, tak seto proste odtrhlo a pak zase priliplo. Kdyz si nahodou nekdo hral se sedackou, tak se nic nestalo. U tohohle nevim, jak je to pevne, jestli to tu sedacku udrzi, nebo se to nejak vyhakne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 15. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 To uvidím. Až to budu mít, tak můžu dát vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batole_ Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Mam to. V pohode se daji posunovat sedacky a kryt drzi. Doporucuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 18. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Tak jsem to dostal od bratra k Vanocum a je to fakt super. Jsem s tim maximalne spokojenej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlovarak Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 A kontrolní otázka - lze to použít pokud využívám jen dvě sedačky (prostřední mám vyndanou - pro větší komfort pasažerů vzadu a hlavně když vezu malého tak mě to přijde bezpečnější když není tak blízko stěny vozu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 18. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Jj, jde to použít i v takové situaci. Jsou tam posunovací držáky právě pro tento případ. Kdyby bylo hezké počasí nebo bych měl garáž, tak bych to nafotil, ale bohužel :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlovarak Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 to je v poho, věřím, že je to OK. Musím zajít do prodejny to objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Váhám jestli tu plachtu objednat. Pořád mi něco padá z deklu do kufru a to mě fakt štve. Mívám ale sedačky posunuté cca do polohy jako je ta prostřední a mezi deklem a opěradly je tak 15cm místa. Ta plachta mi připadá delší. Nebude to hodně prověšené do kufru? I když na druhou stranu to prověšení nemusí až tak vadit. Většinou na deklu vozím bundy a pod. tak se toho tam alespoň víc vejde, když to nahážu do vzniklého koryta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Já ho mám a jsem spokojen. Ne že by mě něco padalo do kufru, ale líbí se mi, že do něho není vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Do kufru mi vidět není, protože mám sunset, ale když dám bundu na dekl, stačí otevřít páté dveře a hned je v kufru. Jak je ta plachta cca dlouhá. Podle fotky odhaduji že víc než 300mm. Neudělal by jsi mi nějakou fotku jak je to prověšené dolu a jak to navazuje na krajích na plastové obložení? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Fotku Ti pošlu po práci. Nemám v práci auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Diky. Muzes na atnarfus@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Sedačka uprostřed, vepředu, vzadu a ten kraj u plastů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Super fotky. Díky moc. Teď už vím jak to vypadá a pasuje. Asi to objednám, než se pokoušet o vlastní výrobu. Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 To jo, myslím, že to zas tak drahý nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Stojí to cca petikilo. Zatím jsem uvažoval že nějaký sololit polepím černým textilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Zbytecne neco vyrabet to co prodavaji oni je OK ja v tom jeste vozim destnik tak ho mam i poruce. Takze odkladaci prostor jako vysity 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.