Chris Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 zdravim, chcel by som sa spytat, ci je nutne kupovat celu vzperu, alebo da sa len vymenit ten gumeny silentblok co je v strede a vacsinou vymlateny. Ak ano, ake ma cislo? lb v ETKA neni. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Jo ten silentblok se dá koupit samostatně. Cena kolem 500kč. Číslo dílu ti určitě někdo poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 (editace) Bych asi neřešil 500 Kč když to cele stojí 817 Kč s DPH. http://www.cc-autodily.cz/vzpera-zadni-fabia-7_7 Editováno: 10. Prosinec 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chris Vloženo 13. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 uz som ju kupil, ale jak je ju najlepsie vymenit ? 1. vybrat baterku a tak to vymenit 2. dat dole spodny plast pod motorom a tam ju nejako vymenit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 přizvedni si motor ( prkýnko pod celou vanu+hever) a odmontuj,namontuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 sundat plast pod motorem.... sundat starou, novu chytit k převodovce a poté k nápravnici....není tam žádný fígl, netřeba žádný přizvedávání motoru a jiný blbosti, je to práce na 10 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chris Vloženo 14. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 tak neskoro som sem dosiel... vymenil som to fpohode, ale stara nebola extra potrhana, ale vymenil som ju. No po vymene, stale ak na 1,2,3 pridam a pustim nohu z plynu tak mi tam nieco buchne, neviete co to moze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 silenbloky na náprave sú v poriadku ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chris Vloženo 14. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 silentbloky na ramene som menil aj zadne aj predne pred 4000km a tie su urcite ok... este ma napadli silenty motora, ale nevyzeraju byt KO, resp. poloosy nemaju brutal volu .. fakt neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 za motor chyť a zacloumej s ním, utrhlej silentblok by jsi ucítil - uslyšel.....když prudce zabrzdíš, prudce přidáš, klepne to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chris Vloženo 15. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 tak vyskusal som, hybe sa to max 2mm, skusal som aj na kamosove FRS co mu to nerobi a tomu sa to kyve este viacej.... stabiky ? alebo zeby tam predsta bola v ATD jednohmota ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 (editace) No me to bouchalo tak.Byly to hodne silne rany.Myslim,ze pri rozjezdu,uz si to bohuzel nepamatuju prasne.Mechanik rikal ,ze mi dotahnul napravnici,ze cca o 3/4 otacky ,nevim zda teda kazdej sroub, a od te doby je po bouchani.Takova moje zkusenost.Pokud by jsi to zkousel ,tak dej vede zda pomohlo... Editováno: 19. Prosinec 2012, autor: xxfavo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chris Vloženo 21. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 nene, to nebude ono, hlavne to tak akoby buchne ked povolim plyn so zaradenou rychlostou .. tipujem bud silenty motora, alebo nieco s poloosami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chris Vloženo 24. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 tak napadlo ma, ze pri vymene reakcnej vzpery som si vsimol na poloosi (z tej strany odkial ide buchot ) ze je manzeta asi pol cm stiahnuta, ale myslel som, ze auto je dvihnute, ze sa preto stiahla, ale pozeral som , ze to moze robit volna poloosa. Skusenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chris Vloženo 4. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2013 tak poloosi a diferak je ok, vyzera to na silent prevodovky, kedze silent motora je vraj nejaky hydraulicky a neni rozteceny a mal by byt ok pasuje do ATD silentblok prevodovky z ASZ/BPX ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 ha, konečně někdo, já tohle řeším už rok. Při rozjezdu jakoby něco volného klepne, pohne bouchne, nevím jak to poznat. Takže mám poloosy na kterých bylo 15tis km a jsou v pořádku, dnes nové čepy ramen a tyček a veškeré ty gumy na stabiku, před cca 3000km tyče stabiku a silenbloky ramen. Kola jsou dotažená jak mají být a stejně to dělá pořád. Hokejka je v pořádku a silenbloky motoru také. Dle servisu buď vůle diferenciálu v převodovce, nebo jednohmota... Jenže řadit jde krásně, ale dělá to právě u řazení...i u brždění motorem... musím opatrně s plynem a spojkou a celkem to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 taky budu dávat novou samotný silentblok nikde není (nebo máte někdo odkaz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Kluci, mám dotaz. Může mít vadná vzpěra vliv na geometrii ? Nechal jsem dělat na jaře geo, pak dal nové pneu a opět se mi sjíždí vnitřkem, tentokrát tedy více k hraně běhounu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 (editace) To asi ne . To je jediný místo, kde je motor spojený s nápravnicí. Hledej chybu jinde. Příčinou může být špatný silentblok ramene , čepy, ale taky jsi mohl trefit díru a ta ta rozhodí geošku. Editováno: 12. Listopad 2013, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Kluci, mám dotaz. Může mít vadná vzpěra vliv na geometrii ? Nechal jsem dělat na jaře geo, pak dal nové pneu a opět se mi sjíždí vnitřkem, tentokrát tedy více k hraně běhounu. Díky alebo špatne urobená geometria..má to rozbiehavosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Nechával jsem dělat spodní silenty, na jedné straně se měnil i držák ramene (kvůli zalomení šroubu) a ložisko na kole. Proto jsem nechal udělat geo. Ten problém už tam byl dříve před tím vším co se dělalo. Zkusím teda znova na geo i s tím protkolem ať na to mrkne. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 není auto snížené? pokud ano, mění se odklon a ten ti na geo neudělají = sjíždí se vnitřky....pokud to snížené není, bude tam jak napsal libero rozbíhavost, nebo jiná chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 No je tam už z DE podvozek Weitec -25/-25 co s tím tedy ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.