JirkaBrno Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 ahoj všichni, prosím někoho, kdo má zkušenosti, jaké používáte zapalovací svíčky pro tento motor. na LPG. jde mi o značky Brisk, NGK, Bosch, Denzo.. máte prosím s těmito svíčkami zkušenosti, které používáte a které se Vám osvědčily nejvíc?? dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 30. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 (editace) ..tak si odpovím sam... pro tento motor by se mela pouzit svicka DENSO KJ20DR-M11, pokud Iridiove tak Denso IK20..pokud na lpg tak Denso VK20 jen je otázka jestli používat iridiové, nebo obyčejné.. myslím na LPG.. a cena 150kč za obyč a 600za LPG je taky jedlá.. Editováno: 30. Říjen 2012, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keismen Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Ahoj, mohl by mi někdo poradit, jaké zapalovací svíčky si pořídít na r.v. 09 LPG/benzin ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Ja ti mužu poradit, mužeš tam nechat ty original co tam maš :-) Doporučuje se zmenšit odtrh zklepnutím o cca 0,1mm. A nebo si mužeš vybrat svíčky pro LPG, já osobně používam Brisk, ale to jen z důvody ceny/kvality. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 viem že je to stará téma ale snád sa to bude niekomu hodiť, vyskúšal som rozne sviečky od orig. NKG cez bosch, bosch patiny(neodporúčam hrozne pálili smrdel benzín aj plyn z výfuku), champion tie boli dobré ale najlepšie na plyn čo sa týka spotreby a výkonu sú brisk origo plynové strieborné označenie tuším DOR 15 YS-1 (nie som si uplne istý či sa mi to nepletie s haťapkou aj tam dávam tieto sviečky) plná spokojnosť možem odporučiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peti_o Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Z vlastnych skusenosti, ziadne LPG sviecky... je to obycajny marketing, pouzivam NGK, su ovela lepsie ako sviecky z vyroby, mam ich tam uz 35 000km, po 40 000km, ich preventivne vymenim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmanrit Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 nepouzivam LPG sviecky, ten co mi montoval LPG povedal ze to je blbost. Mam davat take ake tam maju byt. Davam original, tusim Bosch s logom VW. Spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.