Přejít na obsah

Spinalo rele ...


Lukas1450

Doporučené příspěvky

chlapci dnes som mal nastavene topenie na max bola zima... tak som si zatopil v aute .. isiel som mimo mesta a zrazu som zacal pocuvat ako keby cvakalo rele od stredneho fukara ako je tlacitko na vystrazne smerovky... spinalo to mozno 30 sekund ako dive a potom prestalo a zrazu vyslo z fukarou teply vzduch ... aj ked pred tym isiel teply vzduch ale vysiel horucejsi a uz to potom pekne topilo ziadne cvakanie rele a ani nic podobne ... nic som necitil aby bolo nieco spalene alebo nieco take .. skusal som spinac na vystrazne svetla vsetko funguje a viac sa to uz potom neozvalo.. a to som dnes presiel cca 200 km ... nestretol sa stym este nikto???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Musim podat hlasenie :D zacina to robit dost casto hlavne ked idem na dlhsiu trasu .. mimo mesto .. znervoznuje ma to , co to tam moze robit ?? keby bolo teplo tak to rozoberiem a pozriem ale tak je von ku zima vsetko je skrehnute ... neskusal to niekto rozoberat ?? alebo nevie nikto co to robi ??? mne to pripada ako ked ma rele opaleny kontakt a zvara ... a pritom len to tuka a nehadze to smerovky a ani nesvietia smerovky nic ... skusal som pocas toho cavakania stlacit vystrasne vsetko zacalo svietit a normalne tukat ked som ho vypol zacalo si to zas po svojhom cvakat ... mozno to bude fakt nejaky kontakt a bude stacit to vycistit ...

Editováno: , autor: Lukas1450
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to jednou začalo cvakat pod volantem. Při změně polohy páčky blinkrů to přestalo a po navrácení do původní polohy to zase začalo cvakat. Opraveno za použití WD40 s hadičkou a stříknuto směrem k uchycení páčky. Nic jsem nerozebíral a od té doby nic necvaká. Je to víc než 2 roky a stále v pohodě.

Zkusil bych to tlačítko prostříkat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...