Publikováno Prosinec 14, 201212 r Chlapci neodmeria mi niekto dazdik original aky je velky v zlozenom stave ??? chcem si kupit dazdik do auta pretoze ho tam nemam a zas original dazdnik je troska drahy 70 eur takze radsej kupim nieco lacnejsie a priblizne totozne s originalom ...a este ako ma byt umiestneny dazdik v tej skrinke .. pretoze je tam vo dverach tusim nejaka klapka.... to je na odtok vody?? ked je dazdnik mokry??? tak sa tam vlozi ? a ten ulozny priestor pred tou klapkou je na suchy dazdnik? dik Upraveno Prosinec 14, 201212 r od Lukas1450
Prosinec 29, 201212 r 70 eur? To je nějak moc, ne? V ofiko katalogu škodovky pro SR (pro SII) je cena 33,61 E. Ten je menší než byl do SI, takže se tam vejde v pohodě. Sám ho tam mám, protože pro SI jsem už nesehnal. Než nějakou náhradu, tak bych radši volil ten pro SII...
Prosinec 30, 201212 r Já jsem si koupil černý s dřevěnou rukojetí v barvě interiéru za 75kč od vietnamců a jsem spokojený
Prosinec 30, 201212 r Autor dakujem za odmeranie .. ja som zistoval sumu podla ETKY a skoro ma porazilo... a uz som si kupil dazdnik za 1,40 eur a tiez z drevenou ruckou a vyzera ako original .... ale Dakujem chlapci za reakcie
Leden 2, 201312 r Autor a este ma zaujima na co je ta priepazka vo dverach kde sa dava dazdnik... je to na odtok vody? ked je mokry dazdnik tak sa posunie uplne do zadu a ked vyschne vrati sa pred tu priepazku?
Leden 2, 201312 r Když sundáš tapec tak z vnitřní strany to má odtokovou hadičku. Upraveno Leden 2, 201312 r od žralok
Leden 2, 201312 r Asi tak nějak. Když použiju deštník tak ho složím a normálně ho tam dám. Při dalším použití je suchý a v autě nic nesmrdí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.