Milhausek Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 setup, media - a tam by mohlo být automaticky spouštět bluetooth audio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Janečko Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Zdravim aku jednotku mam hladat k iphone 5 s ios 7.0.4 a co vsetko potrebujem? staci len jednotka ktora sa dava pod sedadlo ked mam hlasove ovladanie navigacie tak tam mikrofony asi budu nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jets Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 setup, media - a tam by mohlo být automaticky spouštět bluetooth audio díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 a ten rSAP musí být placený nebo stačí ten zdarma? díky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jets Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 aplikace je zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 teď jsem koukal na google play a tam je ta aolikace zdarma,ale píšou tam že je to jen na odzkoušení a že to funguje jen 10 minut a že se to potom odpojí,že je to jen na odzkoušení a pak si musíš stáhnout placenou verzi za 225 kč.nebo to snad někomu funguje i na tu trial verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jets Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 hmm, to je divné, já stáhnul nějakou zdarma a jede mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 a můžeš mi prosím tu app poslat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubák Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 (editace) Já teda rSAP nemám rád, při intenzitě telefonování, nasedání a vysedání za den bych musel furt přerušovat hovor, nemluvě o tom že pak nemám historii s kým jsem kdy mluvil v telefonu ...Nakonec jsem to vyřešil koupí HF Standard jednotkou a Premium prodal jinému zoufalci.Telefonování v pohodě, seznam se mi taky na COLUMBUSU ukazuje a mám klid... Stálo mě to 2.000 za jednotku a 3minuty montáže.Ve finále jednodušší, než co update FW v telefonu řešit 5hodin proč se to zase špatně páruje a co kde zapnou, vypnout Editováno: 28. leden 2014, autor: Bubák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edous Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Ahoj, mam taky dotaz... Mam Samsung S3mini, vse mi funguje a slape jak ma přes rsap s radiem Bolero, ale chci se zeptat, jeli mozne aby mi zustal při spojeni s autem i telefon funkcni nebo aspoň internet v telefonu?? To je asi jedine co mi na tom vadi, ze nelze v podstate pouzit telefon při sparovani a internet potrebuji mit stále k dispozici.... Vedel by někdo tedy co s tim nebo se obrátit na operatora??, Dekuji za odpověď.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Ahoj, tohle spíš hledej v telefonu. Sice mam iPhone 5, ale při spárování přes BT mohu internet používat paralelně dále.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 nejde to a nepůjde to, právě proto se to jmenuje rsap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Jedině pokud nepoužiješ rsap. Pak zůstane připojený do sítě a data jdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Hoši... Ja som mal tiež trable s S4 a Colombusom.... Zbehol som k operátorovi, na počkanie mi dali najnovšiu sim-kartu, a všetko šlape jak má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.