manfroto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 a proč ne,když jsou dobré.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Včera jsem nedoplnil přesně info..OIII combi 1.4 Ambition v ceníkové 553 po slevě 494tkč VW G7 1.4 variant Highline ,po slevě 494tkč..navíc o proti OIII - víceprvek,stříbrný lyžiny,climatronic,bezklíč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Tak co tady ještě pohledáváš? Mazej objednat VW G7 a přesuň se na nějaké VW forum,kde je můžeš oblažovat svým důvtipem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) Díka,ale neraď.. ..budu rád za postřehy zájemců o OIII a jejich cenové nabídky z prodejen.. Editováno: 14. Listopad 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Tak pokud máš tak dobrou nabídku na Varianta, víc neřeš a objednej ho. Špatně rozhodně neuděláš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Voice,to máš marný - on nic kupovat nebude... Jinak by nebylo nad čím přemýšlet při těch cenách,co uvedl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) Voice: u toho varianta Highline je to určo zajímavější,ale myslím,že skoro 10% není maximální sleva..myslím,že je to tak nastavené vědomě,prostě vlastník připravil půdu pro svého koně.. Editováno: 14. Listopad 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Voice,to máš marný - on nic kupovat nebude... Jinak by nebylo nad čím přemýšlet při těch cenách,co uvedl. Aby ses nedivil. Nakonec si manfroto poridi Sorento a to tu pak teprve bude neco. 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Sorento? to nee,raději Dustera po faceliftu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Tak v tom případě možná bude nejlepší volbou OUTBACK SUBARU. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) Ne zrovna k Octě, ale na bazoši je momentálně-náhodně dobrá nabídka, která by se některýmfroto mohla hodit. http://sport.bazos.cz/inzerat/29311387/Sleva-1000-Kc-na-kolobezku-Kostka.php :D Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Lucasse 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 tu dávají k OIII,ne?:-)) nebo kolo,teď nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 není v tom inzerátu chyba? nepatřilo tam koktoběžku? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Když jste tady zmínili o kousek výše Soriho tak zrovna mám 100 tkm a naprostá spokojenost a jsem nadšenej jeho užitkovostí. Dobře jsem udělal že jsem nekoupil OII LK combi, ta by spadla v ceně více za tu dobu a taky se nemusím bát že mi zmizí. Bohužel menší auto pro mě již není zajímavý a tak jestli něco od Škody tak jejich připravovaný velký terénní auto, ale to se rozhodne až ho představí. Taky nebude smět mít ty děsný systéma start - stop, i to rozhodne o nástupci v budocnu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 nejsi tady špatně? nebo jen šmíruješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 To jsou zase perly... Jsem si nějak nevšimnul, že bych byl moderátorem i Kia a Dacia fora. Manfroto stále hledá nějaké mouchy na nových škodovkách a nakonec si koupí Dustera? Mno, nekoupí, on o něm jen sní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Jen sleduju jak se mění technika u Koncernu a dělám si názor zda by v budoucnu od něho něco přícházelo v úvahu. Když jsem se na začátku výroby OIII s ní seznámil u prodejců tak byla ihned vyloučená ze seznamu. Pravda něco již zlepšili od té doby ale i tak není to kategorie pro mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 sbohem, pěkný víkend... dovolím si tě chytnout za slovo - nicméně na začátku výroby ještě O III vůbec u prodejců nebyla k vidění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Je to furt dokola. Volfšpitz bude pořád mlet dokola o 2,5 tuně živé váhy a nejlepším nákupu století. Jinej pacient tady začne s ročníma autama, jak je nesmysl kupovat nová. Do toho přijde téma o předraženosti a jak hojandé má o třicet tisíc levnější něco. No a protože u RS není po stránce ceny a výbavy na co nadávat, tak je zase skandál, že se prodává dobře a dlouho se čeká. Už tady chybí kecy o 66kW TDI jako posledním pořádným motoru. 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Poslední výlev páně wolfspitze a reakci na něj jsem jakožto vyložené OT smazal. Jestli pořád dokola píšeš to samé a navíc se to týká jiných modelů jiných automobilek,tak to sice můžeš,ale ne ZDE! Vyřádit se můžeš tady (ovšem Sorento není v ničem konkurentem OIII,je to úplně jiná kategorie): http://forum.skodahome.cz/topic/124816-oiii-vs-konkurence/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 to je škoda, nestačil jsem to přečíst 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Budu rád za každé postřehy od zájemců o OIII,cenové nabídky od prodejců a pod. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 (editace) Cenovou nabidku je nejlepsi si obstarat sam. Je to dost individualni a kazdemu nabidnou neco jineho. To, ze nekdo nekde dostal 20% ti nezarucuje vubec nic a sam nemusis dostat ani 1%. Nejlepsi, pokud nemas znamosti, je podle me jit do sveho servisu, kde jsi kupoval minule auto/a a kde pravidelne servisujes auto. Pokud nekam 10 let kazdy rok jezdis servisovat, tak to uz je samo o sobe slusna vyjednavaci pozice. Editováno: 16. Listopad 2013, autor: mike_k 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Manfroto,nespamuj! Není nutné psát na jedné stránce dva skoro stejné příspěvky! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Uvedu jeden příklad, zdánlivě nesouvisející, nicméně princip je zcela stejný. Já jsem, v rámci svojí profese, asi dva měsíce licitoval po mailu se zákazníkem o ceně jedné zakázky, až teda nakonec řekl, že to ode mne bere, jakože se mu ta nabídka líbí nejvíc ze všech. Tak jsem odvětil, že tedy dobře a poslal mu návrh smlouvy. A on se následně zeptal, kolik jakože mu dám ještě slevu, že ve stavebnictví to bývá tak 10 - 15% oproti prvotní nabídce. Jen podotýkám, že pán si zadal poptávku na známý stavební portál a sešlo se mu tudíž x nabídek. Logicky, všem, kdo mu nabídku posílali, muselo být naprosto jasný, že se hraje o nejnižší cenu a tudíž stejně jako já, na to dno šli. Těch 10 % je u takových poptávek z bídou moje marže. Takže jsem mu na jeho poslední dotaz stroze odpověděl, že tímto jsem definitivně ztratil o jeho zakázku zájem. Okamžitě otočil, strašně se omlouval a že akceptuje ve všem moje podmínky. Takže, chci jen na tomto příkladu říct, že je sice dobré o ceně vyjednávat, ale je taky třeba odhadnout tu správnou chvíli, kdy už to chce přestat. A jak to tady čtu, ne všichni asi tenhle odhad mají. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.