kokta7 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) Vynutil sem si i výpis z gpsky. Zůstal tam i přepínač Editováno: 14. Květen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) Jo, proti tomu nic,jen to prostě není nové a většinou nevíš.Každopadně já prvne hledal taky v ročních vozech škodaplus, než jsme se rozhodli pro O3 a to taky není fungl, ale předváděcí (1700km).Teď už bych si nové nekoupil. Jinak je to fajn adrenalin kupovat nějakou lepší dražší ojetinu, všichni ti pánové jsou neskutečně vstřícní a věčně usměvaví strýčci, co vozí jen zaručené vozy z autohasů. Story, kterak jsem málem Mondeo koupil by mohlo mluvit za vše. Editováno: 14. Květen 2014, autor: Sanek81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) Jak nevím? Dyt ti to prodává vyrobce akorát pres dealeara. kdyby lhal u tehlech vozu, tak by SIS nemohl koupit ani nové. Lepší když za 6 měsíců nakrouti auto 25000km než předváděcka co ujede par km denně. Do bazaru me nikdo nedostane, to same v Německu kupujes primo u Audi dealera... Editováno: 14. Květen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Nemyslel jsem v tomto případě stav km,ten by u těchto aut měl sedět:-) Myslel jsem spíš, že nevíš, jaké zacházení má to auto za sebou;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) třeba moje poslední okta najela od 11/2012 - 06/2013 21000km. takže delší cesty i dle GPS. však klidně si auto můžeš zajet jak chceš a stejně se ti může podělat... ovšem dá se podělat auto i za 20000km, ale ne tolik pokud jezdíš dálky a pracovně.... a poznat zčásti se to dá, jak sou ojetý destičky a gumy.. třeba ozák s RS měl ojetý boky, takže předchozí majitel asi krouhal slušně zatáčky a velká výhoda i co sem psal, alespoň víš, že to auto fungovalo nějak bez problému těch 20k km a 6 měsíců což u nového auta nevíš a můžeš ho mít často v reklamaci co mají říkat, lidi, když si kupují ojetinu z negarantovaného původu a má třeba 150 000km Editováno: 14. Květen 2014, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Ano Souhlasím Ano A k té poslední větě,že co mají říkat:Otče náš, jenž jsi na nebesích... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Pro: matej.vanatko Nevím odkud jsi, ale když jsem v lednu objednával OIII (s výbavou katalog asi 730T),tak v Praze Auto-Porsche Prosek, nebo Tukas ve Štěrboholích, oni sami začínali se slevou 16% a to jsem v podstatě ještě ani neotevřel ústa. Možná, že když se teď začala auta hodně prodávat, že už je situace jiná, ale v lednu to bylo tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej.vanatko Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 boban1108: Tam jsem teď dostal 7%. Byl jsi osobně nebo mail? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Jednal jsem s nimi osobně. Ptal jsem se, jestli mají něco jako předváděčky na prodej a už to z nich padalo. Udělají to jako předváděčku, 1 den bude majitelem autosalon, pak ty. Tedy sice 2. majitel, ale po jednom dnu. Ale odjíždíš s tím hned a je to nové. To prý umějí a tento program mi nabízeli se slevou 16%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 už se tu o tom psalo a slevy byla i vyšší, každému to ale nevyhovuje být uveden jako druhý majitel v TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej.vanatko Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Tak pokud máš mít auto na delší dobu a navíc máš dokumenty k tomu, že si to koupil s 0 km, neviděl bych v tom sebemenší problém. Ty prašule za slevu za to rozhodně stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej.vanatko Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Náhodou, nevíte borci, proč nelze do L&K přidat celokožený sedadla? Má to nějaký extra důvod nebo je to čistě jen něco okolo logistiky / dostupnosti sedadel s výšivkou L&K apod. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 no ona nejspíš Alcantara vypadá o něco líp a možná i luxusnějí a asi to mají nějak vyladěný k interiéru a právě tomu vyšití ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 tak jim řekni, ať ti tam vrznou přední sedačky z S2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matej.vanatko Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 :-D dobrej nápad, ale mám pocit, že to u ŠA asi nepůjde. Navíc, ekonomicky by to bylo asi nebylo zrovna moc výhodný :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Zdravím! Mám nabídku od jednoho nejmenovaného pražského autosalonu Škoda, že si mohu objednat Octavii RS (sestavit si ji na míru - nový vůz), jako referenstký vůz (téměř 100.000 kč sleva). Tzn. že si jej objednám, zaplatím, potom jej budu 6 měsíců využívat "jakoby v pronájmu" a po 6 měsících jej bezplatně přepíší na mě. Vše bude zajištěno budoucí kupní smlouvou, že mi vůz musí po 6 měsících "prodat" (v podstatě pouze přepsat). Co si o tom myslíte? Strašně mě láká tato nabídka. Máte s tím zkušenosti? Nechci raději jmenovat prodejce, ale jedná se o poměrně známý, velký a na trhu již zavedený autosalon. Díky za názory! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Řekl bych NHáčko!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Takovou nabídku jsem měl taky. Bez ohledu na výbavu byla sleva ve výši 16%. Taky prověřený autorizovaný dealer, dokonce dva nezávisle na sobě. Nebál bych se toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 = porušení smlouvy autosalonu se Škoda-Auto...ale taky bych do toho šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Bezna praxe, ja koupil O2 s s tim, ze ji meli na salonu tri mesice vystavenou a sleva byla vice nez 16%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) Ok chlapci:) diky za nazory! Tak do toho asi pujdu:) koupim si ji v benzinu - 162kw, urcite DSG a nejaky ty vychytavky v podobe adaptivniho tempomatu, colubmus, canton sound system atd:) Kacer: jak to myslis s nhackem? Editováno: 30. Květen 2014, autor: iphonik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 nejspíš takto to kačer myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) Aha, tak tak to neni:) je to normalni autosalon Skoda. Ani KIA ani nic podobneho NH Editováno: 30. Květen 2014, autor: iphonik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Jinak chlapi, co si myslite o te 280 "konovem" eresu? Nevyplatilo by se pockat? Omlouvam se, nejde mi edit na tapatalku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Aha, tak tak to neni:) je to normalni autosalon Skoda. Ani KIA ani nic podobneho NH takže opět asi nepochopil, takže takto? on to je normální autosalon Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.