majtik Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Tak doplňuji 3 měsíční zkušenost s novou O3 kombi 1.4 TSI DSG výbava Style. Denní trasa Brandýs - Motol ( tzn. 20 km dálnice, 20 km město ) - spotřeba 6,3 - takže velká spokojenost, auto tichoučké, dálničních 135 km jezdí na 2400 ot, proti předchozímu O2 1.9 tdi neuvěřitelné ticho. Také prostornost mě překvapila, to auto fakt narostlo, oceňují hlavně děti vzadu. Kessy je fajn, ale bezklíčkové odemykání díky Constructu trochu postrádá smysl. Jediné, o čem bych přemýšlel, je elektrické sedadlo řidiče, přeci jen měřím 188 cm a sedáky jsou dost krátké, takže přetrvává pocit horšího podepření stehen, podobně jkao v O2. UO elektrické sedačky bych to vyřešil zvýšením sklonu přední části,ale u obyčejné to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek22 Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Pěkná spotřeba. K tomu zvýšení sklonu sedáku - už jsem to tady někde psal. Stačí povolit čtyři šrouby spojující sedačku s posuvnými nosníky. Dopředu dát podložky, do 1cm není ani potřeba delší šroub. Mám to tak už 2 roky a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majtik Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 JJ, viděl jsem to, ale hned jsem se na to ptal kamaráda v Auto stodůlky, ten to probíral s techniky a důkladně varoval - sedačka by při kolilizi nemusela držet tak jak má, když není v přesném kontaktu s podlahou, jak to má být z výroby, takže se trochu bojím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Ahoj kluci, co říkáte na tyhle super vybavené prvotiny? http://www.skodaplus.cz/Car/935524/skoda-octavia-1-8-tsi-132-kw-elegance-plus Bát se toho nebo ne? Rok 2012 :-/ CS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Vypadá pěkně, ale poměrně dost najeto, brzo to bude zralé na repas DSG, navíc 1.8 neoplívala spolehlivostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Proč repas DSG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda85 Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Nemá někdo přesnější informace o tom, že by se teďka chystá balíček Fresh i pro 1.4TSI i při platbě v hotovosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Už nějakou dobu je Fresh bez nutnosti leasingu. 1.4TSI byla pridana po vypadnuti 1.2TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 (editace) Všiml sis, že to má vybrakovaný xenony? A když xenony, tak co dalšího ještě? Ahoj kluci, co říkáte na tyhle super vybavené prvotiny? http://www.skodaplus.cz/Car/935524/skoda-octavia-1-8-tsi-132-kw-elegance-plus Bát se toho nebo ne? Rok 2012 :-/ CS Editováno: 15. Duben 2016, autor: waleri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Proč repas DSG?Co vím, standart je 150-200t najeto. Navíc 2012 je první rok výroby. To bych nebral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano-RS Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 (editace) . Editováno: 29. Duben 2016, autor: Stano-RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 jaka skryta reklama ta barva je desna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 stano: děláš si srandu? zaprvé ta finta a potom je od inzerce bazar a ne toto vlákno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 presne jak pises Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junglejuice Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 (editace) Ahoj všem, máte někdo čerstvé info o aktuálních čekacích dobách na O3 RS? Objednal jsem s touto mimořádnou výbavou: KESSY - bezklíčové odemykání, zamykání a startováníSunsetNezávislé přídavné topení s dálkovým ovládánímRezervní kolo (dojezdové), zvedák vozu, klíč na kolaInfotainment Amundsen 6,5" s navigací (PNC)Komfortní telefonování s Bluetooth, bezdrátové spojení s vnější anténou a hlasovým ovládáním, Wi-Fi + Wireless ChargingSound System Canton (8 reproduktorů, centrální reproduktor, externí zesilovač, subwoofer)Paket RS ChallengeAsistent rozjezdu do kopceSignalizace vzdálenosti při parkování - vzadu Ještě dodám, že jde o fleetový vůz Díky za odpovědi Editováno: 3. Květen 2016, autor: junglejuice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 mam taky objednano, krome nezavislyho topeni neco podobnyho a par veci navic a bylo mi receno 3 mesice, to plati pro O3 RS Combi, na liftbacky by to mohlo bejt i min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junglejuice Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Tak dnes prvni info od dealera... doba vyroby cw 27-29. Coz je 9-10 tydnu. To docela ujde i kdyz je to liftback a jak psal Drahosh, ty jsou rychlejsi. Co me ovsem mate, ze ma Skoda presne v techto tydnech odstavku a nepredpokladam, ze planuji vsichni prijit do prace vyrobit jeden kus :-D. Nemate nekdo kontakt primo do Skody? Jezdim zatim soukromym autem a sluzebak mi usetri dost penez, takze jsem ochoten za posun v poradi slusne zaplatit.. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 junglejuice: Nikdo Ti to neposune. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junglejuice Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Aleš_BX: v ČR. skodaforum20: diky, ale zkusim to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 zkus ViperCZ, ten se chlubil, ze ma ve SA vysoce postavenyho kamarada, kterej mu popohnal termin vyroby viz zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junglejuice Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Tomu rikam relevantni reakce... Diky za ni, napsal jsem mu. Rozhodne ocenuju dobrou a dobre minenou radu, nez dementni otazku typu "kde to zijes", ktera mi neni opravdu vubec k nicemu. Jak ja to nemam rad, kdyz nekdo placa vetami, na ktere se nikdo neptal:-) Drahosh jeste jednou diky, i kdyby to neklaplo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junglejuice Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 ad1. Skodaforum vyjadril nazor... nesnazil se chytracit na ukor nekoho. Proste si jen mylne neco mysli. A mylit se je naprosto ok. Vsichni to delame. U tebe uz slo o osobni utok, ackoli jsem te v zivote nevidel a vubec te neznam. ad2. v SA jsem 5 let pracoval... Pentagon neni nic jineho nez par kanclu, ze kterych ma nekdo strach. Posunout, ci prehodit karu v planu samozrejme lze, delaji to zase jen lidi a nepredpokladam, ze zrovna CEO :-) cela moje snaha je dopatrat se cenneho kontaktu a probrat to s nim. Nic jineho nepotrebuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Tak pak napis, jak se ti to podarilo a jak velky uplatek byl potreba. Zmineny Viper totiz skutecne nemel nijak zazracnou dobu dodani. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R!Co Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Tak dnes prvni info od dealera... doba vyroby cw 27-29. Coz je 9-10 tydnu. To docela ujde i kdyz je to liftback a jak psal Drahosh, ty jsou rychlejsi. Co me ovsem mate, ze ma Skoda presne v techto tydnech odstavku a nepredpokladam, ze planuji vsichni prijit do prace vyrobit jeden kus :-D. Nemate nekdo kontakt primo do Skody? Jezdim zatim soukromym autem a sluzebak mi usetri dost penez, takze jsem ochoten za posun v poradi slusne zaplatit.. Diky Nebyvala ta celozavodna dovolenka az zaciatkom augusta (srpna)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Celokoncernovo byvala,ale boli staznosti,ze uz je vtedy naprd pocasie,tak to je od minuleho roka posunute na jul. Decentne posunut termin vyroby mozne samozrejme je,ale pochybujem,ze to bude niekto robit takto vererejne a za nejaku uplatu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.