pikydrtic Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Zdravím všechny, uvažuji o montáži tažného zářízení a rád bych viděl nějaké fotečky jak velký zásah se musí udělat do nárazníku apod. Díky za Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Nic velkého jen cca uprostřed ze spodu 30 x 20 se vyřízne a je to..nikde nic vidět není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 (editace) Není to v nárazníku, ale jen ve spodní části, kde jsou senzory. Je to z vnitřní strany naznačené. Jak říká Ferda, nic složitého a je to posunuté kousek vlevo z důvodu sklápěcí elektriky. Tedy bavíme se samozřejmě o origo tažném na bajonet. Editováno: 26. Prosinec 2012, autor: waikiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenkyyy Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 (editace) mám na superbu westfalia bajonet a je tam dole jen malý výřez neviditelný - odpoledne nafotím a ukážu Ti to - také jsem chtěl at to nejde vůbe vidět a pokud si neklekneš pod auto, tak to nepoznáš. Jen pokud máš parkovací senzory, tak pozor na elektropřípojku, at Ti je odpojí. Editováno: 26. Prosinec 2012, autor: frenkyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 (editace) Sorry originál tažné je jiná třída. Kdo si dá na Superba2 jiné než originál tažné je sebevrah, protože rozhozenou káru ti nic jiného nesrovná než ABS s ESP, které ví, že táhne káru. Kdo zažil ví o čem mluvím. Editováno: 26. Prosinec 2012, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 (editace) Origo, focené od země. Ten čudlík je záslepka bajonetu proti bordelu. Při normálním pohledu není nic vidět. tady v příspěvku je to vidět také Editováno: 26. Prosinec 2012, autor: waikiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikydrtic Vloženo 28. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Díky chlapy všem za rady. Pujdu do origa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAD007 Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Existuje neorigo tazne, s kterym bude fungovat Esp?Za orig. chteji 15000,tak bych rad vedel,ze neni jina moznost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Zbastlit to určitě nějak půjde, ale doporučoval bych spíše připlatit za originální řešení, než potom řešit problémy s neorigo řešením. Pokud auto již není v záruce, tak bych se obrátil na místní servismany, kteří to umí udělat "jako z výroby" za v mnoha případech cenu nižší než v autorizáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 tak já jsem si nechal dodělávat tažné na superba kombi a je to asi tak rok,montovali mi to u nás v jednou serise a mám to originál a včetně montáže to stálo 9 000 kč,pak jsem si jen došel to asi tak za 50 kč přihlásit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Květen 2013 Sdílet Vloženo 25. Květen 2013 kto videl neorigo ťažné tak by to nekúpil som jedine za originál , po sundáni koule nie je nič vidieť , koule sa uloží k rezerve , elektrika je vysúvacia a všetko pekne pasuje , samozrejmosť je canbus elektrika ... ak už chce niekto na SII šidiť cenu tak nech kúpi neorigo ťažné ale elektriku doporučujem jedine origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAD007 Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Tak to je jiná,pokud se dostanu pod 10000,není o čem přemýšlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeanny Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Originál pro Škoda Auto, bajonet, 10.9.2014 v ProfSvaru v Mnichově Hradišti (vyrábí se tam), odpojování senzorů a mlhovky, 2 hodiny za 8773,-Kč komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Zdar vsem. Jak to tazne sundat aby mi sel vyndat klicek? Ted nekolikrat se mi stalo, ze jsem ho sundal a klicek mi nesel vyndat. Je na to nejaky figl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Já už tam mám klíček asi nastálo nejde a nejde ven než ho ulomit tak ať je radši tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Jsou tam takové kuličky, které se nevrací. Vezmi malé kladívko a ťukni do kuličky, všechno odskočí a vyndáš klíček ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 (editace) Kua to mam s sebou mit vzdy kladivko, jo? :-) Diky za radu Editováno: 18. leden 2015, autor: keymaker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Stačí obrubník.... Taky s tím zápasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Potřebuji dát na svého supa tažné, vřera jsem ho dovezl, je složitá demontáž nárazníku??? a elektrika se musí protáhnout až k řidičovi do pojistkové skříně?? nemá někdo scháme co vše je potřeba rozdělat díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Chceš 7 alebo 13 pólovú zásuvke ? 7 sa pripáje na kabeláž vzadu od svetiel, 13 niečo musíš ťahať od poistkovej skrinky. Neviem ako v ČR, ale u nás montáž vykonáva servis s oprávnením od výrobcu ťažného, takže bez starosti. Bez potvrdenia o montáži ho neprihlásia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 (editace) Já co montuju tažné tak elektriku vždy origo a ta se určitě nezapojuje ke světlům ale do BCM jedině že bys měl nějaký uni modul,který ale stojí za ho.no K montáži origo elektriky je potřeba rozdělat celý bok auta kvůli kabeláži.Zapojit do BCM,do pojistkovky buď 1 nebo 2 pojistky záleží jestli budeš dávat 7 nebo 13 pól a hlavně správně pak nakódovat aby to hlídao žárovky na vozíku a odpojovalo zadní senzory (přední pokud jsou ve výbavě zůstávají aktivní). A u origo elektriky navíc jednotka spolupracuje s ESP. Editováno: 29. Srpen 2015, autor: mirdas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Takžné mám ze 7polovou zásuvkou a je k tomu i řídicí jednotka a jak píše mirdas aby to i odpojilo zádní senzory při couvání navíc protáhnout kabeláž do BCM atd. zítra se na to vrhnu možná i dnes večer uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 je to pěkná pakárna rocebrat celej zadek a bok (když jsem si ho montoval do O2) naštěstí sup už ho měl z NDR westfalii to je bomba tažný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 Takže tažné namontované a objevil se problém..... jeden senzor Pravý hlásí překážku, chytá tažné řešil někdo tenhle problém, skusil jsem přehodit ty dva středové senzory a furt je to stejné..... že já vůl nekoupil odjímatelné :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 (editace) Hoši nema nekdo zkušenost s tažným z ecohok web shopu, prijde ni to jako slušná cena a dobre recenze jsem našel Na Sup II combi Diky ;-) Editováno: 23. Září 2015, autor: Castor603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.