Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Není to v nárazníku, ale jen ve spodní části, kde jsou senzory. Je to z vnitřní strany naznačené. Jak říká Ferda, nic složitého a je to posunuté kousek vlevo z důvodu sklápěcí elektriky. Tedy bavíme se samozřejmě o origo tažném na bajonet.

Editováno: , autor: waikiki
Vloženo (editace)

mám na superbu westfalia bajonet a je tam dole jen malý výřez neviditelný - odpoledne nafotím a ukážu Ti to - také jsem chtěl at to nejde vůbe vidět a pokud si neklekneš pod auto, tak to nepoznáš. Jen pokud máš parkovací senzory, tak pozor na elektropřípojku, at Ti je odpojí.

Editováno: , autor: frenkyyy
Vloženo (editace)

Sorry originál tažné je jiná třída. Kdo si dá na Superba2 jiné než originál tažné je sebevrah, protože rozhozenou káru ti nic jiného nesrovná než ABS s ESP, které ví, že táhne káru. Kdo zažil ví o čem mluvím.

Editováno: , autor: ferda25
Vloženo (editace)

Origo, focené od země. Ten čudlík je záslepka bajonetu proti bordelu. Při normálním pohledu není nic vidět.

tady v příspěvku je to vidět také

post-9491-0-64532900-1356537881_thumb.jp

post-9491-0-16464700-1356537937_thumb.jp

Editováno: , autor: waikiki
  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Zbastlit to určitě nějak půjde, ale doporučoval bych spíše připlatit za originální řešení, než potom řešit problémy s neorigo řešením.

Pokud auto již není v záruce, tak bych se obrátil na místní servismany, kteří to umí udělat "jako z výroby" za v mnoha případech cenu nižší než v autorizáku.

Vloženo

tak já jsem si nechal dodělávat tažné na superba kombi a je to asi tak rok,montovali mi to u nás v jednou serise a mám to originál a včetně montáže to stálo 9 000 kč,pak jsem si jen došel to asi tak za 50 kč přihlásit.

Vloženo

kto videl neorigo ťažné tak by to nekúpil 

som jedine za originál , po sundáni koule nie je nič vidieť , koule sa uloží k rezerve , elektrika je vysúvacia a všetko pekne pasuje , samozrejmosť je canbus elektrika ...

ak už chce niekto na SII šidiť cenu tak nech kúpi neorigo ťažné ale elektriku doporučujem jedine origo 

• o 1 rok později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 7 měsíců později...
Vloženo

Potřebuji dát na svého supa tažné, vřera jsem ho dovezl, je složitá demontáž nárazníku??? a elektrika se musí protáhnout až k řidičovi do pojistkové skříně??  nemá někdo scháme co vše je potřeba rozdělat díky

Vloženo

Chceš 7 alebo 13 pólovú zásuvke ? 7 sa pripáje na kabeláž vzadu od svetiel, 13 niečo musíš ťahať od poistkovej skrinky. Neviem ako v ČR, ale u nás montáž vykonáva servis s oprávnením od výrobcu ťažného, takže bez starosti. Bez potvrdenia o montáži ho neprihlásia.

Vloženo (editace)

Já co montuju tažné tak elektriku vždy origo a ta se určitě nezapojuje ke světlům ale do BCM jedině že bys měl nějaký uni modul,který ale stojí za ho.no K montáži origo elektriky je potřeba rozdělat celý bok auta kvůli kabeláži.Zapojit do BCM,do pojistkovky buď 1 nebo 2 pojistky záleží jestli budeš dávat 7 nebo 13 pól  a hlavně správně pak nakódovat aby to hlídao žárovky na vozíku a odpojovalo zadní senzory (přední pokud jsou ve výbavě zůstávají aktivní). A u origo elektriky navíc jednotka spolupracuje s ESP.

Editováno: , autor: mirdas
Vloženo

Takžné mám ze 7polovou zásuvkou a je k tomu i řídicí jednotka a jak píše mirdas aby to i odpojilo zádní senzory při couvání navíc protáhnout kabeláž do BCM atd. zítra se na to vrhnu možná i dnes večer uvidím

Vloženo

Takže tažné namontované a objevil se problém..... jeden senzor Pravý hlásí překážku, chytá tažné řešil někdo tenhle problém, skusil jsem přehodit ty dva středové senzory a furt je to stejné..... že já vůl nekoupil odjímatelné :-D

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Hoši nema nekdo zkušenost s tažným z ecohok web shopu, prijde ni to jako slušná cena a dobre recenze jsem našel

Na Sup II combi

Diky ;-)

Editováno: , autor: Castor603

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...