Klap Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Prosím o radu, potřebuji přepisovat stav kilometrů u své fabie r.v.6/2005, 1,2 HTP. nemám to na žádný "byznyz" ale jen pro mé účely, prostě to holt potřebuji :-) Snažil jsem se o tom počíst ale mám v tom zmatek.Vůbec nevím jaký kabel koupit a v jakém programu to jde.( každý píše o jiném VAGU, fakt nevím) Budu rád,když mi někdo poradí jak na to, prostě to vysvětlit amatérský. Děkuji moc Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 (editace) pokud to máš jednorázově, tak asi výhodnější je nechat to někoho udělat. potřebný kabel má ledaskdo, najdeš i tady na klubu. pokud to máš na budoucí kšeft, napiš to rovnou Editováno: 29. Prosinec 2012, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klap Vloženo 29. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 na kšeft to fakt nemám, a jednorázově taky ne.... je to služební auto a potřebuji sem tam trošičku poopravit km :-) teď lítám v těch VAG a fakt nevím co vybrat.Nabízí se VAg-COM, Vag106, OBD II, VAg tacho (2,5 nebo 3,01) - ale píší tam že to je jen do roku 2004, USB KKL-VAG-COM 409.1, atd. atd.atd. No prostě Číňany toho nabízí fakt mraky, ale vůbec nevím co je vhodné pro tu fábku na ty kilometry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Přátelé okřídleného šípu, pokud se nepletu tak Klap potřebuje umazávat kilometry buď z důvodu, aby zaměstnavatel nebyl pohoršen kolik kilometrů najezdí, či z obavy, aby se nedotazovala manželka, přítelkyně, partner, proč přibývají tolik kilometry a kam tedy jezdí. Představte si, že musíte odpovídat na takové nepříjemné otázky! Kdo můžete pomozte, nikdy nevíte, kdy budete potřebovat pomoc Vy. Přeji Vám všem pevné zdraví v novém roce. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 napiš některu z našich VAG kouzeniku určitě ti doporuči idealni kombinaci , kdyžtak sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klap Vloženo 30. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Přátelé okřídleného šípu, pokud se nepletu tak Klap potřebuje umazávat kilometry buď z důvodu, aby zaměstnavatel nebyl pohoršen kolik kilometrů najezdí, či z obavy, aby se nedotazovala manželka, přítelkyně, partner, proč přibývají tolik kilometry a kam tedy jezdí. Představte si, že musíte odpovídat na takové nepříjemné otázky! Kdo můžete pomozte, nikdy nevíte, kdy budete potřebovat pomoc Vy. Přeji Vám všem pevné zdraví v novém roce. Radek. Děkuji moc za podporu a pochopení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klap Vloženo 30. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 napiš některu z našich VAG kouzeniku určitě ti doporuči idealni kombinaci , kdyžtak sz A kdo je ten VAG kouzelník??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Jednoznačně se jedná o podvod a uvádění v omyl. Takže za mě KO a neradit. Druhá věc je co v případě nehody. Nikdy nevíte co se může stát a najednou nebudou sedět km. Kdysi jsem si zkoušel nastavit km na svém autě, protože mě to zajímalo a nastavilo se to jen cca. Zadal jsem 92000km a na počitadle mi naskočilo 94 a něco. To stejné když jsem to vracel na původní stav. I po zadání přesných km tak se mi to zase přepsalo o cca 2 tisíce víc. Od té doby jsem to nezkoušel a nevím jak jsou na tom dnešní novější programy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 žraloku dnešni programy ti taky zaokrouhli nahoru , jinak maš pravdu , je to prasarna , a určitě neni na mistě se o tom bavit ,a jestli už určitě ne na očich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumpo Vloženo 12. Únor 2013 Sdílet Vloženo 12. Únor 2013 Prosím o radu, potřebuji přepisovat stav kilometrů u své fabie r.v.6/2005, 1,2 HTP. nemám to na žádný "byznyz" ale jen pro mé účely, prostě to holt potřebuji :-) Snažil jsem se o tom počíst ale mám v tom zmatek.Vůbec nevím jaký kabel koupit a v jakém programu to jde.( každý píše o jiném VAGU, fakt nevím) Budu rád,když mi někdo poradí jak na to, prostě to vysvětlit amatérský. Děkuji moc Petr znám, vím, umím, naučím - naprosto chápu a je mi jasné proč to chceš... PS: musíme si pomáhat... pošli mi sz a něco vykoumeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Pokud je to jeste aktualni, tak napis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.