Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny Škodováky.Kamarád má O1 rs 01 teklo mu těsnění pod víkem ale když přijel měl sotva olíznutou měrku .Těsnění se vyměnilo a daly se nové svíčky a dolil se olej.Když jsem motor nastartoval začal klepat jak kdyby zůstal otevřený ventil a mlátil do něho píst je to prostě hnusnej kovovej tvuk zvyšující se při šlápnutí na plyn.po hodině jsem ho nastartoval znovu klepání zmizelo ale jen v něm jednou cvaklo a jel na3. válce s tím že klesali otáčky až chcípnul.Svíčka prvního válce je mokrá .zkusil jsem vyměnit cívky ale i tak je první mokrá.Já si myslím že je to rozvod ,prosím zkuste poradit -díky Vláďa

Pokud mu olej tekl na rozvodový řemen, je to možné.

Jaký má ten válec s mokrou svíčkou kompresní tlak?

• Autor

olej tekl na straně řetězu.tlaky jsme ještě neměřili on to chce dát někam do servisu tak mě zajímaly názory .ale je divný že v tom motoru cvakne a jde na 3. a pak se prostě udusí. zitra nahraju video a dám ho sem.dik

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.