Publikováno Prosinec 30, 201212 r Zdravím všechny Škodováky.Kamarád má O1 rs 01 teklo mu těsnění pod víkem ale když přijel měl sotva olíznutou měrku .Těsnění se vyměnilo a daly se nové svíčky a dolil se olej.Když jsem motor nastartoval začal klepat jak kdyby zůstal otevřený ventil a mlátil do něho píst je to prostě hnusnej kovovej tvuk zvyšující se při šlápnutí na plyn.po hodině jsem ho nastartoval znovu klepání zmizelo ale jen v něm jednou cvaklo a jel na3. válce s tím že klesali otáčky až chcípnul.Svíčka prvního válce je mokrá .zkusil jsem vyměnit cívky ale i tak je první mokrá.Já si myslím že je to rozvod ,prosím zkuste poradit -díky Vláďa
Prosinec 30, 201212 r Pokud mu olej tekl na rozvodový řemen, je to možné. Jaký má ten válec s mokrou svíčkou kompresní tlak?
Prosinec 30, 201212 r Autor olej tekl na straně řetězu.tlaky jsme ještě neměřili on to chce dát někam do servisu tak mě zajímaly názory .ale je divný že v tom motoru cvakne a jde na 3. a pak se prostě udusí. zitra nahraju video a dám ho sem.dik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.