Vláďíček Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Zdravím všechny Škodováky.Kamarád má O1 rs 01 teklo mu těsnění pod víkem ale když přijel měl sotva olíznutou měrku .Těsnění se vyměnilo a daly se nové svíčky a dolil se olej.Když jsem motor nastartoval začal klepat jak kdyby zůstal otevřený ventil a mlátil do něho píst je to prostě hnusnej kovovej tvuk zvyšující se při šlápnutí na plyn.po hodině jsem ho nastartoval znovu klepání zmizelo ale jen v něm jednou cvaklo a jel na3. válce s tím že klesali otáčky až chcípnul.Svíčka prvního válce je mokrá .zkusil jsem vyměnit cívky ale i tak je první mokrá.Já si myslím že je to rozvod ,prosím zkuste poradit -díky Vláďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Pokud mu olej tekl na rozvodový řemen, je to možné. Jaký má ten válec s mokrou svíčkou kompresní tlak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vláďíček Vloženo 30. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 olej tekl na straně řetězu.tlaky jsme ještě neměřili on to chce dát někam do servisu tak mě zajímaly názory .ale je divný že v tom motoru cvakne a jde na 3. a pak se prostě udusí. zitra nahraju video a dám ho sem.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.