OctaviaIITDI Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Chcem sa spytat na vas nazor, ci by ste radsej dali prednost gumovym alebo textilnym kobercom do interieru auta a preco ? Vpored dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 v zimě určitě gumové dá se vylejt voda z bot ze sněhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 akorát, že než ji vyleješ, tak si mácháš nohavie v kaluži, mám tkaný, jezdím denně a žádnej problém 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Na zimu urcite gumove...aj tie maju co robit s tou solou aby sa nerozpustili. A na leto textilne, takto fungujem uz 4 roky a bez problemov. Navyse v dobrom e-shope ich kupis za par € Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 som taktiež za gumové...aspoň sa v nich nedrží teraz vlhkosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Ačkoliv se člověk v zimě nerad dívá na podlahu, když vidí ty gumové koberce, jsou praktické. Také je do auta zároveň se zimními koly umísťuji. Zimní špína se z nich prostě lehce dostane. Ale jak se pak člověk těší na tkané koberečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 (editace) akorát, že než ji vyleješ, tak si mácháš nohavie v kaluži A kolik si tam toho nataháš? Než tam strčím nohy tak si je oklepnu a i když nastupuju několikrát tak mám nohavice suchý. S textilních se v autě drží vyšší vlhkost. Editováno: 9. leden 2013, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Jsem zastáncem textilních koberců i v zimě, nemohl jsem se dívat na tu vodu v autě. Člověk by ji musel pořád vylévat. A ještě mi vrzaly podrážky s koberci při řazení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaIITDI Vloženo 9. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Mohli by ste prosim nahodit aj odkaz(y) na konkretny eshop kde sa daju kupit lacno (ci uz gumove alebo textilne ) ? Pripadne dany typ po ktorom sa mam pozriet ? Viem ze to nie je ziadna velka polozka, ale rad usetrim peniaze pokial sa da. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 A kolik si tam toho nataháš? Než tam strčím nohy tak si je oklepnu a i když nastupuju několikrát tak mám nohavice suchý. S textilních se v autě drží vyšší vlhkost. no když si je takdobře oklepáváš, tak jak by se ti s textilníma kobercema mohla v autě držet vlhkost, malinko si protiřečíš, ne i když si vždy boty oklepu, tak nikdy do sucha, ve služebáku jsou gumáky , vlhkost je tam stejná jako v mm s textilníma, ale nemám tam tu kaluž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jasanek Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Pouzivam auto jako TAXI. A jelikoz v nem travim hodne casu, tak mam auto vzdy vypucovane a to vcetne kobercu. V zime i v lete pouzivam jen textilni. Jsou me sympatictejsi a lidi stejne nekoukaji, po cem slapou. Vice mene je to kvuli memu pocitu. Proste lepsi koberec, jak lino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 (editace) Mohli by ste prosim nahodit aj odkaz(y) na konkretny eshop kde sa daju kupit lacno (ci uz gumove alebo textilne ) ? Pripadne dany typ po ktorom sa mam pozriet ? Viem ze to nie je ziadna velka polozka, ale rad usetrim peniaze pokial sa da. Vdaka Tu mas jeden slovensky e-shop maju tam toho viacej ale tieto si mozes aj nakonfigurovat podla seba http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1624&id_tovar=21921&uroven=6&zaradenie=1624&ukaz=detail&hlzaradenie=1&c= Objednaval som odtial viacero veci a bol som s nimi spokojny. Editováno: 9. leden 2013, autor: Midnight Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 (editace) no když si je takdobře oklepáváš, tak jak by se ti s textilníma kobercema mohla v autě držet vlhkost, malinko si protiřečíš, nei když si vždy boty oklepu, tak nikdy do sucha, ve služebáku jsou gumáky , vlhkost je tam stejná jako v mm s textilníma, ale nemám tam tu kaluž Že si nikdy neoklepu boty do sucha je jasný i mojemu čtyřletýmu synkovy a ani já nejsem tak blbej. Jestli umíš číst tak sem psal že mám nohavice suchý, což neznamená že mám sucho pod nohoma, zvony už dávno nefrčí a tolik vody tam prostě nemám abych si máčel nohavice. Třeba máš širší nebo delší nohavice atd. ale tos mohl napsat. K vlhkosti, nedopsal sem to v kvapu vše a taky to u gumy beru jako známou samozřejmost že jde utřít, což mě neomlouvá ale dopíšu to teď. Když zajedu do garáže tak gumy utřu (všude), což s kobercem nejde. Editováno: 10. leden 2013, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 na zimu mám gumové koberce, na léto pak textilní. Estetiku neřeším, jde mi o praktičnost. Z gumových případné sajrajty můžu vylít, příp. opláchnout hadicí, utřít atp. V létě je riziko umazání koberečků/interiéru celkově nižší. Obojí mám origo, žádné imitace, které nepasují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Na zimu a na letni turistickou dovolenou pouzivam gumove. Auto ma slouzit a ne abych ja slouzil jemu a pred kazdym nasednutim si pul dne pucoval boty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 (editace) no nejlepší je kombinace na zimu gumové a na léto textilní, ovšem záleží na prioritách, gumové jsou po celý rok praktičtější, textilní zase estetičtější taky záleží, jak se k tomu člověk chová, na jednom autě střídám gumové a textilní, na druhém jsou pouze textilní a je tam čisto i v zimě někomu nepomůžou ani gumové a má tam sajrajt Editováno: 10. leden 2013, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Také používám kombinaci léto-textilní a zima-gumové, obojí samozřejmě originál. Textilní jsou vzhledově hezčí, ale v zimě by hrozně trpěli od vody a soli. Gumovej koberec opláchneš, utřeš a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 tatovi do OFFA jsem kopil gumové s plastovou rohožkou a pod tou rohožkou je ještě odkapovej prostor a koberec má 2cm okraj do kola to je prostě super. Jak jsem psal od doby co jsem měl Supa I ve světlém provedení i koberečky a našlápl jsem si žvejkačku kterou jsem pak dvě hodiny dostával pryč tak jedině gumové i v létě a mam klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 mike_k>> co bys tam tak dlouho oklepával, je to o tom že když jdu domů tak taky ošoupu nohy o rohož abych si netahal sajrajt do bytu. Btw slogan "auto má sloužit atd." používá strejček, nejsem zastánce neustálýho pucování ale do jeho auta bych nevlezl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 přesně tak, je to taky trochu i vizitka toho člověka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Sulda: nevim jak ty, ale ja se doma zouvam pred dverma. Ale v aute toto jaksi praktikovat nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 (editace) Já když boty nechám před dveřma tak mi je někdo ukradne Ale pucuju si je před každýma dveřma kde je rohož, oba víme o co jde Editováno: 12. leden 2013, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Na zimu a na letni turistickou dovolenou pouzivam gumove. Auto ma slouzit a ne abych ja slouzil jemu a pred kazdym nasednutim si pul dne pucoval boty. auto slouží mně, ne já jemu. Ale jak píší kluci výše - je to vizitka. A jelikož jezdím s autem i za zákazníky, tak podle toho musí taky vypadat. V sezoně (od jara do podzimu), kdy jsem de facto každý den na silnici, tak jezdím max. 1x týdně do myčky, kde hned auto i hrubě vysaju. Na víc v tom období nemám čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Gumové koberce používám celoročně. Textilní mám ještě zabaléné ve folii,tak jak jsem dostal s autem..třeba časem změním názor,ale když má člověk malé dítě(pití,blinkání..),tak jsou ty gumové fakt na údržbu lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Také používám kombinaci léto-textilní a zima-gumové, obojí samozřejmě originál. Textilní jsou vzhledově hezčí, ale v zimě by hrozně trpěli od vody a soli. Gumovej koberec opláchneš, utřeš a je to. Moje slova! Na zimu gumové a na léto textilní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.