Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zajímá mě, jestli u nadšenců Superbu převládají názory na origo hudbu, resp.radia, nebo jestli máte přebastleno na svoje. Já mám jakožto příznivec dobrýho poslechu přebastleno, neuznávám origo už jen z toho důvodu, že je zastaralá a navíc nekvalitní (mám na mysli papírové repro). Jen pro začátek, radio JVC KW-AVX720 (v CZ se moc koupit nedá). Zatím napřímo k radiu origo repro. Už mám připravené přední repro Morel Tempo Pulse na zástavbu místo původních, půjde tam asi aktiv zesík a samozřejmě tlumení do předních dveří a na zadní příčku budu ještě dodělávat taky. Subwoofer Rockford Fostgate 38cm, hnaný neznačkově 450W R.M.S zesíkem(už namontováno). Držáky tašek v kufru byly neestetisky, ale zato prakticky použity k uchycení bedny subwooferu, který jsem si dělal na míru do kufru Supa. Kabely průřez samozřejmě 50mm2, což byla docela sranda protáhnout do kufru, ale po bifikundaci s kobercem se krásně povedlo. Pár fotek. A co Vy?

FOTO: http://fivajs.rajce....tim_nedodelano/

Editováno: , autor: SUP1
Vloženo

Když si vzpomeu, že jsme dříve v hundrktách scháněli různé rádia a repráky a hrálo to všelijak, tak si myslím, že origo repro v superbu je luxus, navíc je to limuzína a ta nepotřebuje mít místo kufru sub a spousty sezíků, to je tak pro fóbie a golfy :kol-32:

Vloženo

já razím stejnou myšlenku jako ostatní, sound system který mám v supu je dle mého víc než dobrý. navíc když si k tomu dokoupíš dekodér na mp3, kvalitka je ještě lepší jak z cd, řekl bych. Hlavně nikde nic nedrnčí, nerezonuje apod..

Vloženo

brc. majkl - funguje dekodér i se symphony? jaký jsi kupoval?

taky mám origo soundsystem a hraje to perfektne trosku jsem si " odhlucnil " dvere aby repraky nedrncely kdyz tomu pridám a nemuzu si na nic stezovat, kufr mám už tak zapráskaný rezervou :D

Vloženo

No tady bych polemizoval i o kvalitě radia. Před deseti dvanácti lety možná dobrý, i když bych řekl průměrný, ale dnes? Je ale fakt, že FM transmiter je s malým snížením kvality zvuku (zkreslení na radiovlnách)

Vloženo

ja určite pôjdem do iných reproduktorov lebo kto si raz zvykol na niečo lepšie tak sa mu zle počúvajú tieto "papierové " chrastitka.Rádio mám symphony a to meniť nechcem lebo by som prišiel o ovládanie na volante.inak budem musieť tiez poriesit ten mp3 dekoder.

Vloženo (editace)

ja mam castecny origo sound system ve predu mam dane repro magnat s vyhybkama jinak origo a sub dam caem do bocnice kufru aby nezabral misto jinak hraje s mp3 dekoderem pekne :D

Ajo323 do supa pokud ti jde jen o voladani mf volantem tak se prodavaji adaptery na radia sony pioneer kenwood a jim podobne a neprijdes o mf volant osobne mam doma adapter na sony a pioneer a mel jsem v aute jak sony tak pioneer a vse slapalo jak ma :D

Editováno: , autor: JanSuperb
Vloženo

ajo323 mno ten 3.5 mm jack se bude strkat do te cerne zdirky na tom kabelu co mas polezenej na radiu vedle tech cincu. na zadnim panelu radija mas jen vystup na cd menic a vstup na zesilovac.nafot ten malej cernej kablik.

Vloženo

No tady bych polemizoval i o kvalitě radia. Před deseti dvanácti lety možná dobrý, i když bych řekl průměrný, ale dnes? Je ale fakt, že FM transmiter je s malým snížením kvality zvuku (zkreslení na radiovlnách)

Polemizovat muzes, originalni radia hraji velice dobre a to jsem na hudbu narocny (v octavii jsem mel hifi system) a superb hraje krasne itak. O transmiteru a kvalite zvuku se nemuzeme vubec bavit. Napred vyzkousej oboje a pak pochopis, ze 3 tis je jeste adekvatni cena. Korkdyz jej dostanes od pritelkyne, pak ti nechybi uz vubec nic :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...