lakystar Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 (editace) Dobrý deň, kamarát kúpil Fábiu Combi 1.9 TDI z autobazáru , mne sa nepozdáva dno kufra, Neviete mi poradiť niekto či je to v poriadku alebo nie, lebo som nenašiel žiadne fotky na google ohľadna dna kufra fábie. (červené šipky, tei plechy tmavomodré sa mi nepozdávajú) Ďakujem Editováno: 12. leden 2013, autor: lakystar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 Je to normální. Měl jsem to tam také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Asi myslíš tú nalepenú tlmiacu hmotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakystar Vloženo 16. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2013 ja som myslel ten tmavomodrý plech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 To vypadá,že celý kufr je opravovaný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Jak jsem psal, je to od výroby a měl jsem to taky. Auto jsem kupoval, když mělo najeto 3 km a ještě jsem na některých místech strhával z koberce igelit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Není, je to takhle v pořádku. Též to tak myslím mám ono je to místo běžně zakryté, proto nevypadá jinak extra hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Tak pardon! Já nemám sice kombi,tlumící hmotu tam samozřejmě mám taky,ale mám to nějak hezčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Tak dej fotky ať to hezčí porovnáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.