petrkopecky92 Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 dobry den vlastnim toto vozidlo viz v nazvu a potreboval bych poradit ohledne palubniho pocitace.jde mi hlavne o ukazatel zasoby paliva(kolik jeste ujedu km) potroze ho tam nemam zobrazenej jenom pocet ujetych km.tak jestli jde neco udelat aby se to tam ukazovalo dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 (editace) ukazatel stavu paliva je ten černý (popřípadě bílý - podle stavu v nádrži) sloupec vlevo displeje ten tam nemáš? Editováno: 13. leden 2013, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 A urcite mas palubni pocitac? Klikanim na prave pacce prepinas co se na PP zobrazuje. Pokud ne, tak sup do servisu. jinak mnozstvi paliva je viz HjM, ale pozor PP to prepocitava podle prumerne spotreby, takze muze kolisat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrkopecky92 Vloženo 15. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2013 no já mám spíše tento palubní počítač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Takze palubni pocitac s multifunkcnim ukazatelem zvany taky maxidot ... ovladas jej kolebkovym tlacitkem na prave pacce popripade cudlikem na budicich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 (editace) tak to máš MaxiDot, volby palubního počítače se přepínají kolébkovým tlačítkem na pravé páčce, viz. návod str. 15: http://ws.skoda-auto...wnersManual.pdf EDIT: kolega byl rychlejší Editováno: 15. leden 2013, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrkopecky92 Vloženo 15. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2013 ok děkuji všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.