AntonioB721 Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Ahoj,chci se zeptat lze do sedanu namontovat tento záchytný systém?Mám tam teď od výroby mezipodlahu a tohle mě přijde o moc praktičtější.Verze s tou vkládanou vanou a hliníkovou lištou mě nějak neoslovila. Díky moc Antonio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystif_30 Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Ahoj, mam combi a nemel jsem pri koupi v aute tu delici prepazku. Muze mi nekdo napsat jaky je to cislo dilu? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 4F9 860 378C nic jiného tam napsaného není, tak snad je to ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystif_30 Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Super, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.