lukas513 Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Ahoj, chci se zaptat majitelů vozů roomster jestli jim zamrzají přední dveře?? Koupil jsem praktika a vím otom že zatéka předními dveřmi do interiéru..... gumy jsem netřel přípravkem silkonem ty jsou v pohodě ale paseku tam dělá ten filc který mi přimrzl a musel jsem dveře nahřívat fénem, má stím i někdo jiný problém????? Díky za nějaké vychytávky jak bojovat proti zamrznutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Sice nemam roomstra ale dvojkovou fabii a měl jsem uplně stejnej problem , prostě přimrzal ten filc nahoře, prostě sprostě jsem vzal jeleni luj , mam dojem že klasiku , bez barvy bez chuti z labela , přetřel a je to , prozatim mam tyden klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miggy Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Skús taktiež navoskovať karosériu klasický voskom na karosérie v tých miestach, kde sa filc o ňu opiera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.