Přejít na obsah

Fabia htp otacky

jabdusko

Doporučené příspěvky

Zdravim vas takze problem odstraneny vymeneny snimac na spojke . A tim snimacom som odstranil aj moj dlhodoby problem trhania po zoslipnuty a uvolneny plynoveho pedalu ktori som riesil v druhej Teme . Zaujimave , aj v servise boli stoho prekvapeny , ale konecne fabia netrha :kol-24: :kol-24:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim vas takze problem odstraneny vymeneny snimac na spojke . A tim snimacom som odstranil aj moj dlhodoby problem trhania po zoslipnuty a uvolneny plynoveho pedalu ktori som riesil v druhej Teme . Zaujimave , aj v servise boli stoho prekvapeny , ale konecne fabia netrha :kol-24: :kol-24:

:kol-47:

Odkaz ke komentáři

tak dejte vědět, docela mě to též interesuje, páč mám takovou díru v plynu, že někdy když odstavím nohu z plynu a dojíždím třeba do zatáčky a pak šlápnu na plyn, tak se nic neděje a najednou z autem trhne, jako kdyby tam nešla nějakou chvíli šťáva a pak naráz jo. Při deceleraci škubnutí (nějaké zásadní nepozoruji), ale při akceleraci jo. Dělá to jak na beneli tak i na LPG, na plyn ale více, páč tam bude k tomu ještě nějaké to zpoždění mezi komunikací mezi BA ŘJ a LPG ŘJ.

Odkaz ke komentáři

Takže dneska spínač vyměněný a vypadá to, že škubání se ztratilo, ještě to otestuju během zítřka a dám vědět. Dneska zkušební jízda jen pár km, vyzkoušel jsem hodně jízdu na 2.rychlostní stupeň, kdy předtím stačilo pustit nohu z plynu a auto škubalo jak o život. Dneska nic, tak se to snad vyřešilo. Zítra k večeru se ozvu jak to vypadá při normálním provozu :-)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...