Ajo323 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Chlapi chcem vás poprosiť o objasnenie čo za plastová vec je namontovaná pod výduchom ventilácie na fotografii.Nemal by tam byť popolník? Nie že by som bol fajčiar ale tento plast to tam strašne špatí.Pripadá mi to ako nejaký držiak,ale na čo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vratas Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 To vypadá jako nějaký držák nebo základna telefonu nebo nějakého jiného elektro bazmeku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Jde o original drzak pro telefon, ja a spoustu ostatni maji podobny bastl na stredove konzoli. Vzadu by to melo jit hrave vymenit za popelnik... Takze bud rad za to ze to mas vzadu. Nemas nahodou i stelovani prednich sedadel ze zadnich v zadni loketni operce a vyklopnou cast spolujezdcova operadla pro natazeni nohou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Jen to doplním o pár fotek trochu lepší výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 16. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Výklopnu časť predného sedadla nemam a ani nastavenie predných sedadiel zo zadu. Len tento hnusny kus plastu my spati tu stredovu konzolu.dufam že to pojde vymeniť za ten popolnik.nemate niekto náhodou na predaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 to je nejaká vládní verze nebo co? Myslím tu loketku a stojan na notas... to se koupit normalně nedalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 16. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Teda žralok ak by som mal takúto výbavu tak by mi ten plastových bazmek az tak nevadil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Jsem si dělal jen prdel. To jsem vyfotil zadní sedačky mé felicie. Omlouvám se. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 16. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Ak budem chcet kúpiť popolnik ako zistím aky odtieň dreva mám?je niekde kód toho dreveného oblozenia lebo uz som videl viacero odtienov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vratas Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 To je verze business tuším, ale u nás se asi moc nevyráběla. Panu Klausovi Superb při jízdě prý vrzal a vydával divné zvuky, tak vláda předělala výběrko a nakoupila Audiny. No a na druhou stranu bohatí čeští podnikatýlci do Supa taky nepůjdou, protože to asi neni moc nóbl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 16. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Jde o original drzak pro telefon, ja a spoustu ostatni maji podobny bastl na stredove konzoli. Vzadu by to melo jit hrave vymenit za popelnik... Takze bud rad za to ze to mas vzadu. Nemas nahodou i stelovani prednich sedadel ze zadnich v zadni loketni operce a vyklopnou cast spolujezdcova operadla pro natazeni nohou? Ty myslíš ten držiak na telefon vpredu na spolujazcovej strane?ak áno tak mám aj tento hnusny kus plastu vpredu ale ten tak ľahko odstranit nejde lebo by tam zostala velka diera.mam asi mega smolu že mi dali takúto "super" výbavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Mě šel odstranit lehce. Oddělal jsem rámeček kolem rádia a odšrouboval myslím 2 šrouby a držák sundal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 16. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2013 A ako si zaslepil tu veľkú dieru cez ktorú ide ten sprostý kábel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 (editace) Kabel vedl pře záslepku místo tlačítka. Byla tam vyvrtaná dírka jen v rožku a jen pro kabel. Pak jsem dával vyhřívané sklo tak jsem záslepku vyhodil a nahradil tlačítkem na výhřev skla. Editováno: 16. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Tady je foto jak to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 16. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Ja to mám úplne inak zajtra dám foto lebo dnes uz je tma a nemám po ruke fotak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Ok, na mém supovi to dělali ve škodovce. Asi měl někdo výpadek blbosti a udělal to tak aby toho nezkurvil moc nebo to byl externí pracovník co neměl se škodovkou nic společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 17. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2013 takze prikladam foto ako mam vpredu urobený držiak na telefon a ešte je aj zlomený.No na tej jednej fotke je vidiet aka velka diera je urobena do palubnej dosky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Tak tohle nevěřím, že je origo ŠA. To vypadá na nějakou dodělávku kterou posral bezmozek co to montoval a bylo mu jedno jak to tam přidělá. Tohle nezakryješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Presne Libore tendle vytvor je od prasete to ani zakryt nejde jedine sehnat spodek palubky a vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 17. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2013 No ved práve to ma sere ale aspon mam ten vrchny kryt aj ked dolamany ale je musim ho tam prilepit a necham to tam,skor ma sere ta cast vzadu lebo to dost zavadza ked tam sedia traja ludia ,bojim sa aby mi to niekto neodkopol a posere aj stredovy tunel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 tak ho odsroubuj a kup popelnik maj ho i na vrakacach a ten dekor vyres samolepkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 17. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2013 no skusim sa zastavit na vrakaci ale pochybujem ze u nas budu nieco mat,chcel by som zohnat presne aj s dekorom len neviem typ dekoru (farebny odtien) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 (editace) Ajo323 ak pozhanas mi komplet cierny dekor ja ti vymenim za komplet dreveny ... ak mas zaujem napis do spravy ... Editováno: 17. leden 2013, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 17. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2013 skusim zistit co je na vrakaci a do spravy ti to neviem napisat nakolko som tu novy a neviem ako na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.