svantner3 Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Ahoj , pozoruji již delší dobu že při zařazeném 3 , 4 nebo 5 stupni kdy chci přidat jvíc plynu (skoro až na podlahu) tak se z motoru ozve takový zvuk jako by tam něco zarezonovalo , jde do od vzduchového filtru . Zkusil jsem jet na zkoušku bez filtru a ten zvuk byl hodně silnější , s filtrem je to tlumenější . Že by zanesený filtr , ten byl měněný cca před 10 000 Km , už se někdo setkal s tímto jevem ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 No... a jakou rychlostí uháníš, když jedeš na ten 4 nebo 5 stupeň? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svantner3 Vloženo 23. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2013 No třeba na 4 cca 60Km/h a prudce a sešlápnu plyn a hrrrrrrrrrr dokud se jakoby motor neustálí na vhodných otáčkách x rychlost . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Jé.. tak to nwm.. autorizovaný servis škoda bude asi nejvhodnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svantner3 Vloženo 23. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Zkoušel někdo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Co myslíš, jet 60km/h na 4 a dát plný.. no toto nedělám, když vím že chci rychle přidat,zrychlit,předjet,tak lepší v 60 hodit 3 a pak do plna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svantner3 Vloženo 28. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Děkuji všem za pomoc (388zhlédnutí) , závada odstaněna . LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 a co to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Děkuji všem za pomoc (388zhlédnutí) , závada odstaněna . LOCK super ....a čo tak napísať čo to bolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 To jsem zvědavý taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Tak jestli se nedozvíme závadu, tak bylo téma k ničemu, a to by byla škoda né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 viděl bych to na plastovou škrabku ve dveřích :-D :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 krásné, tak jsi nám dal satistiku tvého příspěvku a ? To se tady nedělá , žádat o rady a pak jen suše napsat, vyřešeno a zamknout ... hleď to napravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svantner3 Vloženo 30. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Vormen je blízko , hoši zbystřete své slechy a šlápněte Fabii na plyn . Určitě nejsem jediný komu to dělá (respektive dělalo) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 nerobme z toho hádanku ...inak sa to môže druhý krát obrátiť voči tebe..dáš otázku s problémom a niekto ti otázkou odpovie..to by si nechcel..či?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svantner3 Vloženo 30. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2013 ... taková ptákovina a co to nadělá kraválu ... rezonovala mi nasávací trubka co je před fitrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 A jak si to vyřešil, fixnul jsi to něčím navíc nebo jen "něco nějak dotáhl" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gourney Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Som rád že s tým niekto prišiel, fotka bude vítaná :-) Ja som nejaké cvrlikanie pod kapotou po pridaní plynu riešil už dávnejšie. Keď som sa uistil že to fakt nebudú ventily a jazdilo to tak viac než 50 tisíc tak som to riešiť prestal ale aj tak by ma to zaujímalo. Bola to tá kovová rúrka čo je pod plastovým krytom? Ktorý motor presnejšie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Ahoj, začalo mě něco taky od motoru hučet a rezonovat, a to vždy kolem otáček 2000. Nakonec to vypadá na odvařený přední výfukový tlumič. Dám vědět jak to dopadlo.. Jinak měl jsem rovněž úpně uvolněnou trubku nasávání vzduchu, tu jsem dotáhl. Dále byl poškozený vlnovec - vyměněno, ale rezonance trvají, takže veselo.. :-) Mám HTP 51kw r.2009.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 no vlnovec také nemám dobře navařený, rezonuje lehce nad 3t ot a pak výrazněji nad 3,5-do 3,8t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 No v autorizovaném servisu mě řekli, že mě dali jiný vlnovec, než jsem měl, protože škoda ho samostatně nedodává a v takových případech doporučuje vyměnit celý pření díl výfuku, takže pak by se zbytečně měnil i přední výfukový tlumič. Bohužel tento "jiný" vlnovec dost změnil zvukový projev auta, přibyly rezonance jak jsem psal a navíc volnoběh už není tichý a bez vibrací, sic nejsou silné. Také mě děsí, že po delší jízdě, jak vypnu auto, tak je slyšet lupání v místě vlnovce jako kdyby měl problém se změnou teplot a tedy i tozměrů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator3 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Při studenem motoru mi to dělá take - když kolem 2000 otáček dupnu na plyn az na zem, tak se taky ozve hodne hrubej az rezonujici zvuk motoru. Po důkladném zahrati to zmizí. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Studenému motoru nerobí dobre pridanie plynu na podlahu ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Jestli dupeš studenému motoru až na zem.. Tak se nediv, že to vydává divné zvuky .. Proč myslíš, že se mají motory plně zatěžovat a vytáčet až po úplném zahřátí na provozní teplotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Studenýmu motoru se nemá dupat na nic - jenže šedivá jest teorie, zelený (a někdy až žlutej!!!) je strom života.... Takže někdy se tomu dupnutí na přazky u studenýho motoru nejde vyhnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.