Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

26 členové hlasovali

1. 1. Jaký termín Vám vyhovuje?

• 25.-26.5.
      12
    • 1.-2.6
      0
    • 8.-9.6
      1
    • Beru kterýkoliv
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Vick: Tak to pak pošli foto :kol-47:kol117

Bája

No já už jsem si říkal severní Čechy, super, a ono je to u Turnova. Ale asi se taky podívám na Vás darebáky

Ja skoro urcite prijedu. Takhle daleko dopredu samozrejme nemuzu rict na 100%, ale to by muselo byt, abych neprijel. S terminem se podridim ostatnim, jak se domluvi. Zatim tedy pocitam s 25-26.

PS.: Doufam, ze se Karel polepsi a prijede :-)

To víš Milane, že přijedu! Ale jak správně píšeš, člověk nikdy neví co vše se může stát. Pravdou je, že se srazem počítám na 99,9%! Faktem je, že jsem zatím zaplať PB nevynechal žádný "jarní"! Holt ty podzimní mne nějak míjejí. Ale letos to určitě napravím! :gunners3:

Hlasoval sem pro 25-26.tak pokud budem zdrávi tak přijedem ve třech.Malýho nemůžeme nechat doma

No to musíte Láďo, vždyť malý SUPÁK bude mít vlastně roční výročí přijetí do Supí bandy! :specool:

• 1 měsíc později...

Tak po delší době to tady musím oživit. :clap:

Dnes mi volal Jára - Ace Ventura, že tel. mluvil s paní ze Sedmihorek a že má potvrzené chatky. Přesně si to nepamatuji - on to sem určitě dá sám osobně podrobně rozepsané! Ono se to nezdá, ale za chvilku přezujeme (nebo už máte?), vyšleháme baby, pojíme hromadu vajíček, připravíme bezény na sezonu a je tady jarní sraz Supí bandy! :smich: Už se těšíte bando???? Určitě ano. :gunners3:

Já se moc těším :-) Jinak už mam nahlašene volno nato datum takže sem připraven :-) A přijedu už na novych papučích :-) Juhůůůů :-)))

• Autor

Chatky jsou ale situace je taková, že jen 3-lůžkové a 4-lůžkové. Napište kolik vás bude a kdo přijede už v pátek.

No já se srazem počítám už od pátku, ale když trochu popiju, jsem při spaní celkem hlučný, takže bych bral chatku s hluchýma či stejně postiženýma (špunty do uší umím zařídit).

Jupííí blíži se to čím dál více :)

Ace: myslíš, že by se mohla hodit pro některé z nás už rezervace od čtvrtka? S Vickym a Airmanem dojedeme už ve čtvrtek :) My si teda konkrétně bereme stan, takže pro nás rezervace asi nemusí být ne? Ale vy si kluci napište, jakou chatku chcete ;)

Bája

Hlásím se už na čtvrtek pokud pojede Vick a Baju s Kubi taky :-) Jinak já mužu ze čtvrtka na pátek klidně přespat v autě ať to neni komplikované s ubytováním :-) A jakto ze nejsou dvojlužkove???

MrChodny jinak když by se rozhodl přerostlej delfín taky jet tak už jsme tři :-) Když nepojede zatím dva :-)

Já přjedu jen asi na jeden den, takže já rezervaci nepotřebuji a když se to zvrtne, tak přespím s autě

Tááák, já se pustím do zjišťování nějaké dobré papkárny, protože to byl jeden ze středobodů našich srazů. Snad se mi podaří něco zjistit, držte palce! kol107

Upraveno od Lanny

Určitě najdeš nějakou parádní papkárnu s výborným jídlem a pořádným parkovištěm pro všechny supy  :kol-47:

To se zase přežerem a večer nejspíš ožerem  :kol-28:

Bája

Lanny: Ham! :D

Kucííí a děvčata, snažím se, ale nějak na tom severu to není nic moc! No snad se podaří - to by v tom byl čert. Rozhodně v okolí Sedmihorek, resp. Turnova to není tak jednoznačné jako to bylo na Vranově - U Bazalů!

Jinak zatím se mi jako trochu přijatelná jeví restaurace "Vidlák"- Pod Troskami. Pokud jste ji někdo navštívil, či slyšel na ně reference - podělte se o ně - díky!

Jedná se o tohoto Vidláka, že? Co jsem koukala, tak jídelníček nemají špatný a určitě si tam každý příjde na své kol117

http://www.restauracevidlak.eu/

Zkusím se poptat přátel, co hodně cestují, jestli mají nějaké dobré tipy, kde se výborně najíst  kol117

Bája

Já vím kde, ale nepozvu Vás. Vy by jste mi to všechno sežrali.

Jo, jo Bájo, ten odkaz sedí, je to ono! Zatím se mi to jevilo jako nejslušnější ze vše v okolí! Ještě budu hledat - uvidíme řekl slepej a pak do toho šlápl, no snad nee? :kol-27:

ahoj, tak pokud se nic nezmění dorazil bych také už v pátek, jinak spaní jistí auto. :kol-47:

Tak trochu jsem koukala na netu a podle těch, co jsem našla, že mají www, tak ta je jedna z nej no... Většinou tam jsou potom nic moc a nebo naopak velký luxus hotelový a tam snad by nikdo z nás nechtěl jít jen tak na oběd a hlavně se dobře najíst  :kol-44:

Jinak jsem napsala pár známým, tak snad se někdo ozve, že to tam zná  kol117

Ano nejlépe bychom se nadlábli u Žraloka, to víme všichni  :kol-28: Ale když on nepojede s námi, tak my taky k němu nechceme  :kol-31:

Bája

• Autor

Lany: Karle o restauraci slyšela a je prý známa. Ale neví jestli v tom špatném nebo dobrém slova smyslu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.