Gejza100 Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Zdravím. Mám FII combi r.v. 2008. Donedávna jsem měl namontovanou dělící mříž mezi kabinou a kufrem. Po odstranění mi tam ale zůstala celkem velká škvíra mezi zadníma sedačkama a roletkou v kufru. Zkoušel jsem hledat tady i na netu, ale nenašel jsem o tom žádné info, jestli tam patří nějaký nacvakovací dělící plast nebo ne. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effin Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Maš celou tu roletu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza100 Vloženo 25. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2013 nene, mám ji jen po ten mechanismus na uchycení. Bude potřeba koupit novou roletu, která obsahuje i ten druhý díl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effin Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6y9867871b47h-roleta-kufru-combi-oe-10749.html Nová je teda za ranec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza100 Vloženo 26. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Děkuji za rychlou odpověď. Je to pěkná pálka , to se radši kouknu, jestli to někdo nebude prodávat použité... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. leden 2013 Sdílet Vloženo 26. leden 2013 Koulni se na aukru , minule jsem ji tam videl za nakych 600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Jedna taková roleta která v autě najezdila tak 500km se mi povaluje na půdě v igelitu. Sem jí dal pryč protože kdo to má kvůli převážení jízdního kola pořád vyndavat. Bych jí nejradši prodal, ale moje pani by mě asi zabila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 (editace) A propos, pokud hledáš roletu a já čistě náhodou dělící mříž občasnému převážení psa. Ehm, máš jí ještě? Nebo si jí už prodal? Jak se sundavá? Bavíme se otéto věci? : http://www.skodaoriginal.cz/skoda/eshop/3-1-SKODA-Fabia-II/31-2-Vnitrni-vybava/5/13561-Ochranna-delici-mriz-Fabia-II-Combi Bud seženu nějakou starší originál a poupravim jí tak aby šla sundat do 5ti minut, nebo si vyrobim vlastní. Pokud to není vyloženě auto s úpravou N1 kde je brána jako součást vozu, ale vozil bych jí jako fyzická osoba sundavací a to by měla bejt brána jako pouhej náklad/zavazadlo a homologaci by mít ani nemusela. Hodil sem ti soukromou zprávu. Editováno: 17. Červen 2014, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroslavpe Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 (editace) Ahoj mám krátkou Fábii ll a kupoval jsem si plato.Tady je odkaz http://www.vrakovisteskodaauto.cz/fabia-ii Editováno: 17. Červen 2014, autor: jaroslavpe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 (editace) A neví někdo k čemu jsou tyhle bazmeky? Fabia 2 combi po FL. Nevím kam tu otázku dát. Maj ty železa pevnost udržet dělící mříž? Kdybych si nějakou sehnal a upravil si způsob připevnování? Už sem si sehnal z OII Editováno: 7. Srpen 2014, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterv Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 (editace) to sú upevňovacie oká pre uchytenie detskej sedačky pomocou pásu TOP TETHER Editováno: 7. Srpen 2014, autor: peterv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.