Lukas1450 Vloženo 20. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Sup diki skusim odpojit ten ventilator... ale to bude znamenat ze mi nepojde klima ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 20. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 (editace) inac teraz ma napada ,,, vam sa zapina ventilator ked mate zapnutu klimu? lebo jeden ventilator ide stale.... a druhy je potom na co? nie na klimu ?? a mne idu naraz len ked mi praskne poistka... dik Editováno: 20. Květen 2013, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 (editace) Ten ventilátor, je tam pouze na dochlazení chladiče klimy. Za jízdy ho vůbec nepotřebuješ, jen Ti to nepojede klima při nějakém delším stání, nebo pomalé jízdě, to už mám vyzkoušeno. Já ten větrák kupoval nový, páč byl v háji. Zkus ho odpojit jen samozřejmě na zkoušku Editováno: 20. Květen 2013, autor: SUP1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 21. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Jasne skusim dik neskor dam vediet ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 22. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 (editace) zajtra idem po novy motorcek 8D1 820 511 B snad uz bude fungovat a bude sa dat vymazat chyba ... chlapci mam k vam prosbu ty co mate climatronic bez zavad... mozte sa mi pozriet na to ci aj vam ked sa dostane motorcek do ˇˇkrajnej polohyˇˇ ci este chvilocku prekakuje motorcek ?? V68 alebo V 71 pretoze cital som na tom PL fore ale nedozvedel som sa ci to ma tak robit motorcek alebo nie ... dakujem tu prikladam video kde je vidiet ako preskoci 7 sekunda .... dakujem ... Editováno: 22. Květen 2013, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lalemu Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Dobry vecer chlapi potrebuju poradit.Prestal se tocit vetrak od topeni,ale climatroniku ukazuie,ze se toci dle nastavene teploty.Nemuze to byt tim ,ze mne nateklo do Supa na podlahu u spolujezdce?Dekuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 mám pocit, že u spolujezdce neni na zemi žádná komfortka, ta je u řidiče, takže vodou na zemi u spolujezdce pochybuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Normálka, už jsem to dělal na pár autech, na Supu to umí taky zazlobit. Bohudík, to má Sup vymyšlené dobře a je tam dobrý přístup. Vymontovat kastlík spojujezdce, a jsi u ventilátoru. Odpojit konektror. Jsou tam 3 malý šroubky snad č.6 nebo 5,5. Odšroubovat, otočit a ventilátor je venku. Dále opatrně vypáčit ty gumové západky z obalu ventilátoru a vytáhnout samotný motorek(opakuji opatrně, je to plastový, když to urveš, tak to můžeš zahodit). Většinou se netočí tím, že už jsou na konci uhlíky, ale vždycky je tam rezerva, třeba 25%. Uhlíky jsou přitlačovány pružinkami, které vyndáš a lehce malinko víc napružíš. Nenapružovat moc. Rovnou zkus ventilátorem zatočit, musí mít lehký chod. Pokud ne, chce to wédéčkovou proceduru-stříknout a zatočit, stříknout a zatočit, takhle několikrát (jsou tam kluzná pouzdra). Lehce, ale jen opravdu lehce stříknout i do těch uhlíků (pružinek), správně se to nemá, ale moje praxe se osvědčila, tý kotvě na rotoru to nevadí. A je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lalemu Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Dekuji za navod,v sobotu na to jidu a dam vedet jestli to je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavouk777 Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Ahoj. Mám otázku. Dnes jsem byl v servisu škoda na diagnostiku a naslo to jednu chybu climatroniku. Kamarád mi řekl že není nakodovaný climatronik a ze nepůjde odtranit chyba. Co se delo s climatronikem? Hrabal se někdo v tom že to neni nakodovaný. Toto by se asi nemelo stávat? A jak se nakoduje clima? Jinak chlazeni climy funguje jak má ale rekl že je treba doplnit chladici nedium. Chladí tak že bych s toho nedostal rýmu. Poradi mi někdo jak vyřešit tento problem. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavouk777 Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Sorry mam Skoda octavia II elegance rok 2010 1.8 TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 (editace) No sice jsi u Superbů, ale to je fuk, pohoda. Už to, že jsi byl ve škodovce na diagnostice je chyba, vyhozený prachy do větráku. Toť vše, čus... Editováno: 19. Červen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavouk777 Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Tak dík za odpověď cekal jsem lepší. Peníze jsem nevyhodil protože tak dělá muj kamarad - spolužák a majitel Servisu. A řekl mi ze ti neni nakodovane. Clima chladi a běží. Ale je tam ta chyba. Netušíš jak to kodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 No když to neumí ve Škoda servisu, tak to asi nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Ahoj prosimvas ktery drat z climatronicu predfl ovlada vyhrivani zadniho okna? Prestalo mi fungovat . Rele pri zapnuti necvakne. Chci zkontrolovat drat ktery to ovlada ale nemuzu ho zaboha najit ani v prirucce. V diag zadna chyba neni. Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Zdar, především výhřev zadního okna neovládá climatronik a nelze ho ani diagnostikovat. Změní při zapnutí výhřevu spínač výhřevu barvu na žlutou? Pokud ne, bude problém v napájení. Tady máš velice přehledné schema, všetně barev kabelů, čísla příslušných pinů i relé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Ano prave ze ledka se rozsviti .kouknu na schema snad to bude naka banalita dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Pokud Ti spínač po zapnutí svítí oranžově (kontrolka K10), tak Ti musí fungovat i relé. Vyplývá to ze schematu. Tím pádem si ulehčíš spoustu práce a hledej pouze chybu od spoje A82 (někde v palubovce-to najdeš). Především začni tím, jestli je na skle napětí (+12V) Pokud ano, je vše v pořádku a je poškozené samotné sklo (Stačí, aby někdo vozil něco ostrého na zadním platu a sedře se vrstva). Dále změř na samotném vyhřívání ukostření (hnědý kabel). Pokud není, tak řádně ukostřit. Pokud je sklo v pořádku a ukostření také, tak je chyba v bílém (plusovém kabelu) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidba Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Ahoj, potřeboval bych poradit mam octavii 2 a netopí mi celá levá strana ani sedačka i nejde. Nevíte čim to může být ? děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 To máš smůlu, ale proč se ptáš v sekci určené pro Superb? Tady hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.