SUP1 Vloženo 11. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Vůbec, mimochodem se tu nabízí kluci přímo z fóra, tak bych nechal u nich, znají to a máš je tu jako na talíři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Přesně tak, co je to za firmu která nabízí chip a nemůže ti to odbrzdit před a po. V galerii mají jen auta někde na parkovišti a k nim "připojený" ntb. Jen našeptávači softu a to jen možná. Nejvíc mě v té jejich galerii nachipovaných aut dostal černý trabant. To jsem spadl na zem a zakousl jsem se do nohy od stolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Chlapci mam otazocku .. Bude mi pasovat Turbo z 2,5 TDI 132 KW ? alebo su tie turba rovnake ? a co vstreky ??? planujem spravit z motora 114KW 132 KW v ˇˇzakladeˇˇ a potom dat na mieru chip .. s komponentami 132 KW tak predpokladam ze by mohlo tam byt tych 160 KW -180 KW.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Lakasi1450 chlape ty vyčerpáš všechny otázky a myšlenky tu na forku a očem se budem bavit na sraze ??? Jinak k tomu turbu nekde sem četl zde na forku ze tam pasuje z nejaky audiny 8valce ze se lisi jen prumerem lopatek a vnitrnim prumerem turba... tzn kusove jsou identicke jen lopatky a vnitřni prumer je vetsí...Nekde tusim tady byl odkaz na upravu kde stare tve turbo predelaji (repas) na vetsi prumer... Ale uz newim kde se otom psalo...Hledej search... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 Airman64 no ja na zraz nedojdem ... bohuzial... ale tak pytam sa to preto pretoze mam moznost vymenit moje turbo 114kw za kompletny Repas 132kw (so zarukou) + minimalny doplatok... tak preto sa pytam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ventill Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 cau chtel bych nachipovat supa 2.5 tdi 120kw automat co rikate na tuhle firmu :http://www.profi-chiptuning.cz/ mate nejake zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Jo jo, znám, jsou v pohodě. Dávají i záruku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Chlapci definitivne sa chcem opytat tych co maju chip na superbe konkretne kod motora AYM odstranila sa vam ta turbo diera po chipe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Lukasi neni chip jako chip osobně sem jel v čipnuté 114kw a zadna turbo díra tam neni ale jak řikam neni chip jako chip jak to čipují firmy co se tim zabyvaji nevím v tom sem nejel... Jinak ten chip v te 114 je bohuzel nedostupný pouhým smrtelníkům takze nemuzu slouzit ani odkud je atd... Teda vim to ale nesmim otom hovorit :-) Kadzopadne si myslim pokud si to budes nechavat delat u firmy tak se snemi domluv at ti to chipnou a jak budes spokojen sjedes se v tom tak to zplatis a jak ne at ti hodi zpatky tvj soft... Vse je urcite na domluve a uvidíš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 jasne ... ja chcem dat chipovat auto v TDI drapek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ventill Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 čau kluci nechal jsem si nachipovat superba 2.5 tdi 120kw automat a při plnem plynu me nejde zaradit 5 vzdycky tam jen skoci a hned podradi na 4.abych tam sla musim ubrat plyn a pak tam jde normalne.nevite čim to muze byt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Jo, je to špatnou úpravou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 jestli se ti to projevilo nějak krátce po úpravě chipem, tak bych hledal příčinu určitě tam, zad tam, ať ti to poupravěj, taky záleží kde si byl, jestli ti jen přehráli soft, co maj na každý typ a nedělali ručně nějaký úpravy přesně na tvoje auto, tak je to na prd, ale o tom by moch určitě víc napsat motorpower, jelikož ten se v tom stopro vyzná líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ventill Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Nechal jsem to chipovat v profi-chiptuning.takze tam mam zajet a rict ze to chci znovu precipovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Chtej vratit prachy a to honem, dokud je vse jeste ok. At ti tam daji puvodni a zamir jinam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2013 profi-chiptuning jsou docela v pohodě a mají kladné reference Udělej reklamaci a dají to do kupy nebo vrátí prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ventill Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Ok diky moc za rady :-) pak napisu jak jsem dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 tak jestli maj dobrý reference, tak to jeď hned reklamovat, jak píšou kluci, a oni ti to upravěj, pokud si ale nebudou vědět rady, tak nahrát původní soft, nechat si vrátit prachy a jet jinam, hlavně jeď hned, jak dlouho máš ten chip? aby si si ještě nějak nepodělal tu převodovku, radši jeď tak, aby to nechtělo tu pětku zařadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Profichiptuning nebrat, , to by bylo z bláta do louže. Pokud jsi z Brna, dojeď k Funovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2013 (editace) Profichiptuning nebrat, , to by bylo z bláta do louže. Pokud jsi z Brna, dojeď k Funovi. Abys taky ještě chválil konkurenci Kdyby Profi-chiptuning měl tady svůj nick, tak by napsali Motorpower nebrat A těžko zahodí do větráku pět litrů nebo kolik tam zacáloval a pojede jinam asi ne? To by spíš Ventill čekal od odborníka nějakou odbornější radu, v čem asi spočívá problém, aby nebyl při reklamaci za debila, než mu poradit, ať to hodí za hlavu a jede jinam To je jako kdyby měl něco po opravě v autorizáku na motoru a já mu poradil, Škodovku nebrat, pojeď ke mě Toto fórum je spíš o radách a zkušenostech, než o reklamě, nemyslíš? Tím Tě samozřejmě nechci nikterak nasrat, protože bych si nechal chip radši udělat v Motorpoweru, ale pozdě bycha honiti a ten klučina to chce vyřešit nejspíš s nima, když už jim to zaplatil A pokud to s nima nevyřeší a vrátí mu peníze, pak může zrovna do toho Brna... Editováno: 24. Září 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ventill Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Uz jsem tam volal a odpoledne tam mam prijet a ze mi to spravi tak uvidim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 (editace) To SUP1 .........Tak tahle firma je mi konkurencí, asi jako ABC, velký marketing .........a nic. On každý chválí kohokoliv, protože to bylo levně, byl to kámoš atd. Zřejmě jsi jim zavázán. Přijedeš li odbrzdit svůj klenot, zjistíš, že věci se mají jinak. Následné srovnání s dobrou úpravou tě už přesvědčí. U mě jsi určitě nebyl, u DP nebo Funa asi také ne. Jinak by jsi tohle nepsal. Ještě sem dám dva grafy , jeden od konkurence / nejlepší profesionální chiptuning v CZ / , a druhý ode mě. Auto cukalo, a co by to dělalo s DSG ani netuším. I laikovi snad dojde která úprava byla OK. Zajímavé je , že dotyčný si zkraje úpravu pochvaloval. To Wentil.....neopraví,. navíc to mělo být v pořádku hned. Porovnání.pdf Editováno: 24. Září 2013, autor: motorpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ventill Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Jaktoze neopravi??proc by nemohly?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Nemohli... protože to neumí, to je vše. Kdo to umí...udělá rovnou. To je vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 je pravda, že by k tomu ani nemělo dojít když to jsou profíci, a motorpower právě hodil odkaz na tdifuna, kterej je fakt šikula a je to konkuret právě motorpoweru, chtěl jsem k němu z prahy jet tehdá s octou, ale dřív mi ji zrušili a teď mám supíka a lehce už poladěnýho, sice jsem chtěl po chvále zde na foru jet k funovi, ale z prahy celkem dálka, tak jsem pak zvolil dieseltechnik v kladně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.