Jan Pokorný Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Zdravím všechny škodováky, mám problém. Nedávno jsem jel a přepnul z potkávacích světel na dálkové. Toto jsem udělal zpět a dálkové světla mi nezhasly a svítí zárověn jak potkávací, tak dálkové světla. Děkuji za radu. Jinak mám Fabii TDI 1,4 51 kw, jen tak pro informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 problém bude pravdepodobne v páčke..nedávno som to riešil na OI,tam mi pri prepnutí zo stretávacích na diaľkové zhasli svetla úplne...rozobral som páčku,očistil kontakty,prestriekal kontoxom a šlape ďalej... páčku z Fábie som ešte nerozoberal...možno niekto napíše ďalší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Já si myslím, že páčka u Fabie a Octavie je totožná, takže to nebude moc velký rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 (editace) Ahoj, nevím teda jaké máš žárovky ve světlech, ale stává se, že u žárovek H4 se propojí vlákna a pak svítí dohromady jak tlumené tak dálkové v jednom světle a v druhém světle třeba jan dálkové (to bývá většinou ta špatná žárovka). Tak i na toto se podívej. Editováno: 27. leden 2013, autor: mida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 F1 má v dálkách H3 myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 (editace) On nepíše, že má F1 a na F2 můžou být světla jak na H4 tak na H7 Editováno: 27. leden 2013, autor: mida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Tak bral jsem popis "Fabia 1,4 TDI 51 kW" jako F1, dyt do F2 se 51 kW nedávalo ne? Tam se dávali sand už jen 59 kW, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FikoCZ Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Kdyby si potřeboval páčku tak mám na FII, tempomat, pc, atd.. uplně funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Pokorný Vloženo 27. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2013 (editace) je to Fabia 2 jen pro upřesnění, vyzkouším a uvidím, taky si myslím, že je to spíše v páčce, ale děkuji za tipy a podívám se na ty žárovky a k tomu mám H4, takže to bylo mohl být ten problém Editováno: 27. leden 2013, autor: Jan Pokorný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 ahoj, to samé se mi už taky stalo. Dal jsem to do servisu , a vyměnili mi celý páčky, a když jsem je doma rozebíral(nedestruktivně), tak byl spečený kontakt na dálkový, stačilo je od sebe odtrhnout a fungovalo by to dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Je to daň za to, že se upustilo kvůli ceně za další komponent a jeho montáž od spínání hlavních světel relátkem - veškerej proud hlavních světel (= cca 10A) teče přes kontakty pod volantem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Roztapa sa taky bieli posuvny plast blend/reflektor a zvlašť sa to kupiť neda tak sa menia komplet pačky. Problem je ten ktory popisuje Ekkar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Potřeboval bych poradit, manželka si koupila FII 2007, když jsem s tím jel v noci, tak jsem zjistil, že nejdou dálková světla (ani světelná houkačka), kontrolka se taky nerozsvítí. Dnes jsem se díval a chyběla tam pojistka. Tak jí tam dám, zapnu světla a hle, dálková světla svítí pořád (proto asi byla vytažená) i když páčku přepnu na tlumený (kontrolka svítí taky). Neměl by někdo radu, kde je chyba? Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Nejspíš bude spečený kontakt světelné houkačky v páčce pod volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Dík za tip. Takže asi výměna páčky? Nebo to půjde nějak opravit (vyčistit)? Není někdo z Olomouce kdo by se na to podíval nebo popř. vyměnil páčku? Jinak budu muset jet za Vašou do Prostějova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Píšeš "manželka si koupila", co takhle reklamace u prodejce, nebo nějakou spoluúčast. Není to tak levná záležitost. http://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=7h0953513 a ještě záleží na tom jestli je to s tempomatem, nebo maxidotem. Opravit by to možná taky šlo. Za pokus by to určitě stálo, se do toho podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Jsou to uplně holý páčky, bez PP a tempomatu. O reklamaci jsem taky přemýšlel, ale viděl jsem je na Aukru za 300.- plus něco za předělání, tak jestli nebude rychlejší a klidnější si to nechat předělat. Třeba by to stačilo jen rozdělat a mrknout. Pustil bych se do toho, ale nevím jak sundat airbag, pak už bych to snad zvládnul. Díval jsem se na Vašu, jak mi dával na OII tempomat a nebylo to tak složitý. Ruce levý nemám :-) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Tady http://forum.skodahome.cz/topic/123538-návod-na-výměnu-krytky-airbagu/?p=1756003 je vyjmutí bagu dobře popsáno. Potom na volant musíš mít nástrk XZN (takový tisícihran) a dál je to jen o šikovných rukách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Díky ti moc za rady. Asi se do toho nakonec dám. Akurát se budu muset mrknout po tom tisícihranu na ten volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 XZN12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Díky všem za rady. Dneska koupím ten tisícihran a zítra mám volno, tak se do toho dám. Pak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Jenom pozor až si natočíš volant sundáš bag, tak než dopojíš dráty tak vypni klíček a nech ho vyplej dokud bag nepřipojíš!!! Jinak ti naskočí chyba, kteru smažeš jedině VAGem!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Já radši odpojím baterku, jistota je jistota. Nerad bych sháněl ještě airbag. Jinak tisicihran mám koupený, stál jen 54 Kč, což mě mile překvapilo. Byl jsem v Obi a Hornbachu, samozřejmě je neměli, ale ceny přes 100 Kč. Tak jsem skočil do klasickýho starýho železářství a tam měli Tonu za těch 54 Kč. Takže zítra jdu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 to odpojenie batérie ti schvaľujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Ještě jenom kontrolní otázečka, stačí určitě odpojit jenom kostru? A až to dám pak všechno zpátky dohromady a připojím na baterku nemělo by to házet žádnou chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.