skater Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Docela by mne zajímalo, jak je na tom OIII s tlumením hluku od kol. U OII je to snad největší slabina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skater Vloženo 23. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Konečně se někdo zabýval změřením hlučnosti uvnitř vozu a porovnání OIII s OII,test vyšel ve včerejší MF DNES. V testu se mj. píše: „V odhlučnění valivého hlukuod kol udělala nová octavia největší skok …“, tak doufejme, že novináři majípravdu. Píše se zde také o snížení aerodynamického svistu a zlepšení tlumenímotoru. 6.rychl. stupeň, zimní pneu 225/45 R17 OIII OII 100 km/h - 62,7 dB - 68,9 dB 120 km/h - 64,3 dB - 69,6 dB 140 km/h - 66,5 dB - 73,1 dB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 bavil jsem se s člověkem, který má u škodovky na starosti akustiku a těch vylepšních a testovacích kilometrů co najeli, byla strašná spousta. Ty čísla novinářů zhruba odpovídají i naměřeným hodnotám při testech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Dneska jsem s ní jel, (dvoulitr diesel, 110kW) a to odhlučnění je opravdu velmi dobré - výrazné zlepšení od dvojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Ja jel v 1.4tsi a hluk vetru kolem oken mi prisel vysoky. No ale mozna je to tim, ze v me soucasne 1.9Tdi/77kw motor prehlusi vse ostatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skater Vloženo 12. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Přesně tak, pokud jedeš s TSI, tak mnohem víc vnímáš jiné hluky než ten motorový jako u TDI. Když s OII vjedu na hrubší asfalt, tak musím zesílit rádio, abych ho přes ten hukot vůbec slyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Bol som na skusobnej jazde s predvadzacou O3, kedze to bol diesel chcel som aj benzinovu, no tu na Sk ziaden predajca nema predvadzaciu O3 benzinovu ( potvrdene z centra Skoda auto slovensko) tak som sa previezol na Fabii 2 a zistil som obrovsky rozdiel v hluku od kamienkov ( zimne posypy ) na podvozok v prospech O3 . Predajca mi tvrdil, ze to je ochranou podvozku proti kamienkom u O3, u nas 46€ doplnok. Ma s tym niekto skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Jezdil jsem 1.6 TDi a 2.0 TDI DSG,oboje Elegance a odhlučnění velmi dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Nesmysl, prodejce nerika pravdu. Ochrana podvozku proti kamenum znamena dodatecne male plastove kryty v oblasti zadni napravy proti poskozeni, nema to nic spolecneho s odhlucnenim v podbezich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foter Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Mám oct.1,6 tdi-cr facelift 3/2011, 100tis.km a teraz týždeň oct.III tiež 1,6 tdi-cr 1100km.Mám pocit,že je výrazne tichšia aj od kolies aj od motora.Motor je nejaký zmenený,bežným pohľadom som ani po odobratí krytu nenašiel filter oleja.Neviem,či niečo robili s prevodmi,ale zdá sa živšia. Strčili mi tam start-stop systém,nevie niekto,či sa dá vypnúť trvale cez zásuvku?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Motor 1.6 TDI CR v OIII je nové generace, čili jiný, než v OII. Vypnutí start/stop systému pomocí diagnostiky - prosím pokračuj v tématu,které jsi k tomu založil a ne tady. http://forum.skodahome.cz/topic/123529-%C5%A1tart-stop-syst%C3%A9m-vypnutie/#entry1755608 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.